Nejste přihlášen/a.
Na to lze těžko odpovědět, protože to závisí na posouzení konkrétním technikem na STK. Já jsem měl například 25 let na voze přední a zadní mlhovky ovládané jedním tlačítkem a pak mne na jedné STK vyhodil, protože to prý musí být ovládané tlačítky dvěma a je to tudíž závažná vada, což je nesmysl, ale nemělo smysl s ním o něčem diskutovat. Ono je to obecně o tom jakým způsobem si stěžovat na STK.
Může jim vadit ten urezlý výfuk a řeknou, že když je urezlý na konci, bude urezlý pravděpodobně i jinde. Anebo jim bude vadit, že koncovka nemá atest.
Obecně platí, že koncovka by vadit neměla, když je to jen kus kovu. Výfuk bych raději ale vyměnil.
Pkud o bylo dobastelné pak ano , tem spínnač vadil, pokud to bylo origo z výroby pak jste jouda že jste se "nechal vyhodit"
Netuším zda to bylo "dobastlené". Každopádně to 25 let na STK nevadilo.
A zákon č. 361/2000Sb., o provozu na pozemních komunikacích říká: §32 (4) Přední světla do mlhy smí řidič užít jen za mlhy, sněžení nebo hustého deště. Zadní světla do mlhy musí řidič za mlhy, sněžení nebo hustého deště užít vždy.
Z toho logicky plyne, že zadní mlhovky vždy a přední jen když chci, ale vždy při tom budou (MUSÍ!) svítit i ty zadní. Tudíž jedno tlačítko stačí, protože přední mlhovky se samy bez těch zadních zapínat nesmějí. A pokud si přední namontujete, tak je asi používat chcete. Je na vás jestli si domontujete i druhé tlačítko. Nemůže to být z povahy věci závažná vada. Závažná vada by byla, kdyby mlhovky nesvítily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.