Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat kde pojistit na cestu do zahraničí vůz Ford transit, 9 míst. Loni sem měl pojišteni od generali která pojištuje na cesty s Pojištovnou europ-assistance.cz/... nicméně když jsem letos chtěl pojistit přímo od teto pojištovny tak mi bylo řečeno že Všechny vozi Ford Transit,Peugeot Boxer, Fiat Ducato, Renaul Máster, a jiné podobné vozy, už nepojištují od roku 2021 a to i přesto že v TP mám vedeno osobní automibil do 3,5t z 9 místy k sezení, prý to berou dle modelu ne dle TP. Jedině bych musel mít přestavbu na obytný aby pojistil Transita. Proto se ptám kde pojistit ( podobně nadstandartne jako tato pojištovna ) na cestu do zahraničí. Moje pojištovna a i co jsem hledal sice připojistí ale ne s takto vysokými limity. Děkuji za rady.
Moc nerozumím tomu co považujete za "Pojistit do zahraničí". To chcete havarijní pojištění nebo nějakou asistenci? Nebo ještě něco jiného?
Jde mi o asistenci s podobnymi limity pro odtah do CR ze zahranici, bezne pojisteni co mam na havarijnim je s limitem 45 000 coz mi nestaci ani pro odtah z francie natoz s Jihu Španělska. ta europ asisatnce kdyz jsme meli jeste normalni osobak, mi davala zaruku ze nejdal z Malagy me odtahnou do Cr v ramci plneni a to ma limit 100 000 kc. Takze pojisteni asistence s vysokymi limity hledam. Moje bezna pojistka ma limit 125 euro na odtah do nejblizssiho servisu, jenze za tuto cenu se nebudou semnou ani bavit v zahranici,natoz aby to vubec nalotili a odtahli. Dekuji.
A to chcete jako součást běžné pojistky POV nebo HAV? Nebo jako separátní krítkodobé? Mimochodem, jako součást pojistky to většinou vychází výhodněji. A to že máte v pojistnce jen 125€, to jste si tak nastavil proč?
Ja nevim jak mam tady vysvetlit ze hledam podobne pojisteni jako je vyse zminena Europ asistance s podobnymi limity, ale aby mi pojistili i Ford transit ci jinou dodavku v osobnim provedeni. Nastavil proc , treba proto ze pojistovna vic nenabizi moje ani jina s vyssimi limity. Kazda pojistovna se chlubi navenek vyssimi nebo celkovym limitem ale kdyz proctete podminky tak zjistit zekazdej ukon je rozdelen do ruznych tarifu do kolika platej. Take jsem osobne uz takle jednou naletel ze sem si neprecetl podminky do detailu.
Podstatné je to poslední, že to chcete krátkodobé.
Jinak, já mám u pojistky neomezenou asistenci (limit je to že napřed se musí konstaktovat servis poblíž a až pak mne odtáhnou domů) , stojí to pod tisícovku ročně. A několik dalších pojišťoven nabízejí asistence bez limitu, takže klidně i ze Španělska, ale cena už je přibližně 2500Kč. To je ovšem osobák.
Klidně se vám na to podívám a pozeptám u partnerů, ale musel byste mi poslat nějaké podklady, jen na základě takovéhoto dotazu nebudu s partnerskými pojišťovnami jednat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.