Nejste přihlášen/a.
Zdravím vybírám motorku na které bych se učil.. předtím sem zadnou motrku nemel mel sem pujceneho akorat skutra od kamose tak bych chtel neco na cem bych se naučil řadit atd... je mi 15. uvazoval jsem o nejake pitbike ale nevím jestli je to ta spávná volba.. chci neco do 10 000 dival jsem se na motoinzerci a libilo by se mi tohle motoinzerce.cz/... nebo neco podobného.. byl bych rád když mi poradíte.. předem díky za odpověď
ANO! Podle mého názoru máš velmi dobrý vkus. Já sám jsem se kdysi učil na motorkách, které jsme si s kamarády tvořili pomocí tatínkovy svářečky a poskládaných motorů z různých smetišť a vrakovišť. Učili jsme se na tom jezdit na poli (na silnici jsme nesměli ani kvůli věku ani kvůli naprosté technické nezpůsobilosti našich vozítek). A myslím, že to byla dobrá škola. Nějaký stroj, jako máš v odkazu, o tom jsme si nemohli ani nechat zdát. Ale přeju ti, že dnes ta možnost je. Myslím že je to dobrý výběr, jestli chceš na motorce něco dokázat, musíš si párkrát "rozbít hubu" a na podobném stroji na poli to tolik nebolí a člověka to neodradí a hlavně něco naučí! Držím palce!
Jinak pozor, ta Tvoje vybraná mašinka nemá STK, takže zkontrolovat základní věci - brzdy, řízení... a jen mimo veřejnou komunikaci - tedy na pole. Pokud bys chtěl na silnici, musíš mít technickou, tak si raději před koupí zjisti proč to tu technickou nemá, případně kolik by stála...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.