Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostřikovač zadního okna fabie hatchback

Od: standazoch® odpovědí: 8 změna:
Zdravím,na zadní okno mi nejde ostřikovat a když zmáčknu páčku zadního okna slyším přitom motorek vepředu kde je chyba?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pravděpodobně se rozpojila spojka hadiček, bud v kabelovým svazku před řidičem v motorovým prostoru, nebo vzadu v kufru za levým světlem a teď to teče tamtudy ven.

přesně - ten debilní systém hadičky se spojkama v el. kabeláži by zasloužil metál - a nakopat pr.el

hodnocení

3x
Pokud do předu odstřikuje a do zadu ne budeněkde rozpojená hadička
Pokud by to nestřikalo ani na předek měnil bych motorek
Psal, že motorek slyší. Bude to akorát rozpojeny a někde se dělá louže, podle tý to jde i najít:) Klasická závada, pokud ostřikovač zamrznul :)
Už sem zažil motorek co bzučí ale netlačil
Proto pišu že kdyby nesel předek šel bych po motorku
Ale to by psal, že nejde ani přední :), takže ten asi jde. Já ty hadičky na fabii svojí polovicce pravidelně každoročně spojuju zpátky jakmile poleví první podzimní mrazíky a rozmrzne letní směs:)

hodnocení

Díky za typ pánové,no podle mě to nestrika už dlouho měla to holka a ty do zadu koukají málo

Krátká fabie má osřik přes střed osy motorku. Snad na každé fabii to v té ose po čase praskne a kapalina pak protéká do motorku a dále do 5. dveří. Snadno se to pozná tak že prostě dlouze podržíte ostřik a pak otevřete kufr a pokud bude kolem zámku kapat směs je to jasné. Samotná plastová osička kterou prochází kapalina se dá spolu s tryskou koupit jako náhradní díl.

mroauto.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]