Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vozidlo v zastave, evidencni kontrolu pro prevod?

Od: pet* odpovědí: 20 změna:
Zdravim, mel jsem vozidlo v zastave u spolecnosti cash4car, na kterou se prevedlo vlastnictvi (ja zustal provozovatel). Nyni chci auto prepsat zpet na sebe a nevim, jestli potrebuji i evidencni kontrolu? Dekuji

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

4x

V tomtom případě se to přepisje bez evidenčky a stojí to 50, - kč

pet*
hodnocení

Diky, ted jsem tedy zmaten...

Přeložím Vaší zmatečnost.

Nemusíte mít evidenčku, zaplatíte na registru poplatek 50Kč za změnu.

Už je to OK?

pet*
hodnocení

Ani ne, protoze druha odpoved zde rika, ze evidencku mit musim.

pet, já vím, že pan Dvořák to ví nejlépe.

mdcr.cz/...

pet*
hodnocení

Dobre, zkusim to tedy bez ni, diky :)

hodnocení

3x

Pokud je v registru psán jako vlastník ten cash4car a Vy jako provozovatel pak k zápisu ZMĚNY je nutná EvK.

EvK platí do roku od jejího provedení na STK, případně do roku od provedení TK!

pet*
12.02.24 15:56
hodnocení

Dekuji :)

Odpadá povinnost absolvovat evidenční kontrolu při změně, kdy se provozovatel vozidla stává vlastníkem, platnost evidenční kontroly se pak prodlužuje na 1 rok.

Omlouvám se . Tato informace je pro mne nová!

zeta
hodnocení

0x

Myslím že do 1 roka po klasické 2rocni STK ne?

Ale přesně ti to řeknou tam, kde se přepisuje

hodnocení

0x

Tohle je reklama, pet?

Lichváři Vám neřekli, že je to prodlouženo z 30 dní na jeden rok zpětně? To je divné ...

pet*
hodnocení

Proc by to mela byt reklama? Je to dele nez rok, jen nevim, jestli je evidencka potrebna i v techto pripadech, kdy to neni vylozene klasicky prepis z cloveka na cloveka v pripade koupe, protoze co jsem zjistil, tak napr. Pri konci leasingu byt nemusi.
Mimochodem, lichva je trestna, takze pokud mate dukaz zazalujte je, pokud ne, tak se dopoustite pomluvy. Asi jako kdybych ja vas verejne jen tak nazval podvodnikem.

elektronicky

mdcr.cz/...

pet*
hodnocení

Milancukrar to asi "prekvapive" nejde, protoze mam plnou moc od vlastnika-spolecnosti a s tim asi system pracovat neumi.

a zkusil jste to?

pet*
hodnocení

Samozrejme.
Vozidlo v zastave, evidencni kontrolu pro prevod?

OK, jste šikula.

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

pet*
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]