Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co cekat od ojetiny BMW5, 13 let

Od: pavelapavel odpovědí: 6 změna:

Cetl jsem si test nejnovejsiho BMW5...to neni moje krevni skupina. Nu podival jsem se na ojetiny a padla mi do oka jedna ojetina z Mnichova - rok 2011, benzin, dvoulitr 135kW

BMW jsem vybral proto, ze se mi pred davnymi lety libilo a libi se porad. Penize na to ted jsou, misto v garazi taky a koupil bych si ho pro radost ve smyslu, kdyz budu chtit tak se svezu a vezmu i kluka. Nepotrebuji zavodit, ani se honit za vysokym vykonem motoru. V pohode mi staci ten dvoulitr se 135kW.

Po designove strance se mi libi, ale co mohu cekat od 10+ let stare ojetiny?

Pochopitelne tak klicova otazka je, zda to auto bude pro radost nebo pro starost?

Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kľudne si to kupte,veď aj servisy potrebujú žiť.

hodnocení

2x

BMW nikdy nebylo etalonem kvality. Na jednu stranu jezdí pěkně, na druhou je do toho potřeba občas nasypat. U 13 let to bude holt v servisu častěji.

mathew
hodnocení

0x
Jestli chcete něco pro radost tak si kupte třeba 640i. Jestli se to bude rozpadat nebo to najede půl milionu km bez závad vám nikdo neřekne. Ovšem pro daný účel je to naprosto nevhodné auto.
pavelapavel

Mam za to, ze pro radost staci mensi auto nez 6 a navic 40i je nejaky velky motor. Ja jsem rad za ten 4 valec. Dvoulitr mi prijde jako standardni a osvedcena kubatura.

mathew
Ano pro radost stačí i menší auto, ale ta 5 je větší než 6 obzvlášť, když bude ta 6 jenom se 2 dveřmi. U BMW je zrovna víc osvědčený větší motor než ten 2l...

hodnocení

0x

Jako každá jiná ojetina. Buďto bude spolehlivě sloužit se základním servisem nebo se bude sr...

Měl jsem asi 13 letého seata a byla to sr... , naproti tomu dvacetiletého citroena a se základní údržbou OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]