Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK - má přítomnost u měření emisí?

Od: jack007 odpovědí: 7 změna:

V době Covidu před dvěma lety mě technik nenechal u měření emisí a musel jsem jít ven z místnosti , teď jdu znovu na STK a proto se ptám , mám nárok abych byl u toho měření emisí?

Ta sama otázka platí i pro celou STK .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

4x
Máš právo být přítomný u prohlídky.
Zákon 56/2001, par.47/4

4) Fyzická osoba, která vozidlo k technické prohlídce přistavila, je oprávněna být při této technické prohlídce přítomna; přitom je povinna řídit se pokyny zaměstnanců provozovatele stanice technické kontroly nebo provozovatele stanice měření emisí pro zachování bezpečnosti při technické prohlídce.

asd1
PS ovšem když se budes domáhat toho na co máš nárok, tak ti to snadno dají sežrat, najdou vážnou závadu (nějaký únik oleje najdeš na prakticky každým aute = C zavada), sloupnou známku a volej si odtah.. Bohužel taková je realita.

Vše je jen o lidech, jejich přístupu k bližnímu svému.

(nenechal u měření emisí)

aaa
hodnocení

0x

ne. Je to na něm, jestli Tě tam nechá. Mě tam občas nechá, ale nechce , abych mu čuměl do počítače.

hodnocení

0x
Já vždy stojím u vrat. Bez problémů. Technik si dělá co potřebuje. Já jo neotravují. Mě jen zajímá, zda je vše ok. Nic jiného.

hodnocení

0x

nárok abych byl u toho měření emisí****Právní nárok nemáte.

Je to ždy na dohodě. Většinou se vozidlo předá, na konci linky vyzvednete...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]