Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Já vím že je to hodně hloupý dotaz ale ještě nikdy jsem to neřešil a omlouvám se.
řidič co jel za mnou nedobrzdil a narazil do mě. svojí pojištovně jsem nehodu náhlásil.
ale asi jsem to měl spíše náhlasit na pojištovnu u které je pojištění ten člověk který mi nehodu způsobil mám pravdu?
Tak zejména má být vyplněný záznam o nehodě s přiznáním viny, co kdo říká není podstatné a jestli dnes říká já jsem nedobrzdil zítra to může být on do mě nacouval. Dobré je mít taky svědka, případně záznamy z kamer, třeba že jste se nepokoušel stihnout projet žlutou a na poslední chvíli si to rozmyslel.
Určitě máte zápis o o nehodě, pak budete kontaktovat pojištovnu viníka, zdali již nahlásil a oznámíte jí, jak chcete plnit škodu.
Některé pojištovny to řeší i za vyníka, takže se obraťte na svoji pojištovnu, ta Vám určitě pomůže.
Pokud Vás to ještě zajímá, tak zkuste číst zde, třeba 3 strana je to, co se ptáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.