Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozená pneu - bočnice

Od: pislen odpovědí: 14 změna:
Je možné s takto poškozenou pneu jezdit? Jedná se o typ se zesílenou bočnicí a při nešikovném najetí na obrubník při parkování se kus odřízl viz foto.
Poškozená pneu - bočnice
Poškozená pneu - bočnice #2
Poškozená pneu - bočnice #3

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

8x
Ten gumovej trojúhelník je jen ochrana rafku (což splnil), kord je az hloubeji a porad kryty dost silnou vrstvou gumy. Za mne cajk a nebál bych se, a to jsem na gumy hodně citlivka.
Pro jistotu můžeš kuchnout starou gumu abys zjistil jak přesně hluboko kord je.
pislen
hodnocení

Díky, dnes ráno pro jistotu kontrola v penuservisu a přesně tohle mi bylo sděleno.

hodnocení

2x

Neriskoval bych to. Jednoznačně vyhodit.

hodnocení

2x
Nechat jako rezervu.

hodnocení

2x

Já bych to zdemontoval, "ošahal" plášť zevnitř, jak je bok měkčí, dal bych zevnitř záplatu na plášť, namontoval a vyvážil.

Bez ošahání je jen odhadování.

hodnocení

2x
Šéfovi lezly dráty z pneumatiky, měl těžký auto. Jezdil s tím pořád. To byla prasarna.
Tohle není nebezpečný a fakt bych se nebál. Něco jinyho by bylo až na samotný dráty. Ale tady jsou kryty gumou
Ale estetický to není
pislen
hodnocení

Díky :) Ráno v pneuservisu mě taky uklidnil. Nicméně vzhledem k tomu, že se jedná o 3 měsíce ježděné pneu, tak pořídim jednu totožnou ale novou, vyměním to a tuhle funkční nevzhlednou použiju jako rezervu, vozím jen lepící sadu, tak alespoň bude i rezerva :)

hodnocení

1x
Měl jsem a po opravě vulkanizací jsem pneu bez problémů dojezdil..

hodnocení

0x

Nevím-li si s pneumatikou rady, zeptám se v pneuservisu.

Ale podle mého laického názoru, kterému se tohle vůbec nelíbí, bych soudil že odborníci řeknou vyhodit.

michal999
hodnocení

0x
Toto se mi také stalo. V pneuservisu řekli, že na tom nedoporučují jezdit.

hodnocení

0x

Přezout novou a tuhle vyhodit. Je to moc poškozeno.

@gumidek
Jeden můj šéf, milionář měl přední pneu a z ní mu koukaly dráty, nechtělo se mu dávat za novou 4 tisíce, tak s tím jezdil dement dva roky dokud nesjel dezén dohladka.
To jsou teprv typkove.
Tazatel tuhle ponicenou nechá jako rezervu, dobře to vyřešil

pislen
hodnocení

Po odtržení toho kusu to vypadá takto.
Poškozená pneu - bočnice #4

Toto poškodenie prežije celý dezén, najma,ak mate zosílené pneumatiky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]