Ten gumovej trojúhelník je jen ochrana rafku (což splnil), kord je az hloubeji a porad kryty dost silnou vrstvou gumy. Za mne cajk a nebál bych se, a to jsem na gumy hodně citlivka. Pro jistotu můžeš kuchnout starou gumu abys zjistil jak přesně hluboko kord je.
pislen
Díky, dnes ráno pro jistotu kontrola v penuservisu a přesně tohle mi bylo sděleno.
Šéfovi lezly dráty z pneumatiky, měl těžký auto. Jezdil s tím pořád. To byla prasarna. Tohle není nebezpečný a fakt bych se nebál. Něco jinyho by bylo až na samotný dráty. Ale tady jsou kryty gumou Ale estetický to není
pislen
Díky Ráno v pneuservisu mě taky uklidnil. Nicméně vzhledem k tomu, že se jedná o 3 měsíce ježděné pneu, tak pořídim jednu totožnou ale novou, vyměním to a tuhle funkční nevzhlednou použiju jako rezervu, vozím jen lepící sadu, tak alespoň bude i rezerva
@gumidek Jeden můj šéf, milionář měl přední pneu a z ní mu koukaly dráty, nechtělo se mu dávat za novou 4 tisíce, tak s tím jezdil dement dva roky dokud nesjel dezén dohladka. To jsou teprv typkove. Tazatel tuhle ponicenou nechá jako rezervu, dobře to vyřešil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.