Nejste přihlášen/a.
Zkontroluj zda máš všude správný žárovky stačí abys měl někde watově slabší či silnější žárovku a ty canbus jednotky to nepoberou a vypnou přívod k daný žárovce
Nemáš tam místo 21\4w třeba 21/5w?
Nebo dvouvlaknovou žárovku danou na pozici jednovláknový nebo tu dvouvláknovou otočenou?
Koupil jsi kvalitní žárovky? Už jsem zažil dvouvláknové starline, kdeod výroby byla obě vlákna zkratována a svítila vždy současně. Kupte Osram nebo lépe Philipsky.
Bosch není výrobcem. To je úplně stejný přebal jako Starline, VIKA,atd...
Alternativou ve výrobcích žárovek je Hella, Tungsram,atd... ne Bosch.
Ty případy vadných žárovek jsem měl. Dokonce po nahřátí jednoho vlákna začalo svítit druhé a blblo zapínání obrysových světel s brzdovkou. Jsem půl dne hledal závadu na autě a pak šmejd žárovka.
no naštěstí u obou žárovek svítí vlákno jen jedno, takže v tomto by snad problém být neměl. Zkusím odpoledne projet ještě ty kontakty, jak říkám, svítí už obě dvě, jedna normálně a druhá slabě, takže se mi po minutě jízdy rozsvítí kontrolka žárovky na maxidotu.
Projdi i kostry. Hnědej drát. Popř. máš tažné?
Žárovky si prohoď mezi sebou, zda slabě svítí žárovka nebo tam jde malé napětí a je závada za žárovkou v kabelech a konektorech.
Chyby se mažou přes VAG. Pokud závada netrvá, tak travle zmizí i z historie smazáním diagem.
Patice žárovek se musí vyměnit celá.
Konektor se pochopitelně rozdělává. Ze strany drátu se otevře jak kapota. Něco jak kufr na sedanu taková menší půlka. Tím se na konektoru odjistí z 1/2 zadky pinů.
Předky jednotlivých pinů pak jistí háčky v každém kontaktu co jsou přímo součástí kontaktu. Musí se vypíchnout. Jak na to, lze tady i zapomocí vhodně upravené kancelářské svorky.
Piny jsou typu JPT. Junior power timer. Musíš vybrat ty, které jsou pro správný průřez drátu (liší se délkou těch uší ve žlábcích pro krimp) a podle toho, zda jdou do vodotěsného konektoru nebo do běžného jako máš ty. Poznáš podle konce pro drát, kde jsou uši do tvaru kruhu pro špuntík nebo jsou uši stejné jako ty přední uši pro odizolovanou část vodiče. Co vím, tak spousta sraejch elektrikářů ani nepozná a neví co a jakej a mastí tam jakejkoliv JPT nebo neorigo ISO čínskej s jedním vypichovacím háčkem a bez pružinkové klece, která pomáhá tlačit kontakty k sobě. To je největší hrůza, ale co naděláš.
Odkazy na materiál:
takto viz fotky vyklopíš zadek a viz odkaz poradte v textu vypícháš piny
Tady jsou piny
Pokud není rozteklá od pinu teplem, tak tělo patice lze použít znovu. Na piny jsou potřeba kleště. Nejprve si to zkus nanečito, pokud jsi to nikdy nedělal.
Viz video musíš využít více otvorů kleští a i případně půl otvoru na správné precizní natvarování
Vše podle průřezu drátu, velikosti pinu a správné kompatibilitě pinu a drátu (třeba pin pro velké dráty a přitom máš střední či menší vodič,atd...).
Vrakáče se ti budou snažit prodat možná celou lampu a kabelové svazky vůbec netahají z aut co vím. Chodím jen na vrakáče, kde si vše vymontuješ sám a to je úplně jiné.
Omrkni si ceny. Jak na svorkovnici, tak na patici najdeš číslo dílu. To si vygoogli.
prosímtě, tak to nevypadá, že by to bylo tou paticí nebo konektorem. Zkusil jsem ten vadný spálený kontakt šroubovákem vytáhnout, očistit, promazat kontaktolem, všiml jsem si, že na něm je malá dírka, tak jsem tam připájil kousek drátku a zapojil zpět ke konektoru. Do toho opáleného konektoru na svorkovnici jsem taky vložil kousek drátku, aby to vodilo. Bohužel po 45 vteřinách se kontrolka žárovky rozsvítí zase, tak jsem zkusil ještě odříznout kousek objímky hnědého drátu a pomocí jiného drátku spojit s patřičným kontaktem na patici, ale nic to nedělá. Takže nevíš, v čem by mohl být problém, když to není ani na patici, ani na svorkovnici? Jak to má vyřešený ten svazek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.