Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkové zamykani -jiný tlačítko

Od: forest odpovědí: 1 změna:
Ahoj , mám menší dotaz , mám passat b5 a ztratil jsem klíč od auta a nechal si udělat nový ale nemám klic s dálkovým zamykanim , dal by se použít nějaký obyčejný z AliExpress bez klíče pouze jen to tlačítko aby se sparovalo, mají tam třeba na vrata od garaze apod. Zda by to fungovalo i na auto , postup znám jen mě zajímá zda to bude fungovat i na auto , díky předem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebude to fungovat. Ale stačí sehnat třeba na vrakáči použitej klíč.

Nevím jak Passat, ale vím, že u Fabie 1 třítlačítkáč nejde použít z Octavie1. Jako jde, ale odskok kufru nejde. Na Fabii se musí použít s kódem dílu 1K0...DA a neé 1U0...tuším T...Takový zajímavý postřeh.

Takže i mezi koncerny není dálka jako dálka. Navíc píšeš Passat B5 a nevím zda neměl ještě 433mhz a B5,5 434Mhz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]