Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém se svou octavii 1.6 TDI CR 2010 fl, nedělá mi to pokaždé ale když auto déle stojí, nastartuju, tak mi někdy začnou skákat otáčky na volnoběh, už se i stalo že auto zdechlo, a pokud se zkusím rozjet tak je auto prostě bez výkonu, když přidám otáčky aby bylo stabilních např.: 1200 tak skáčou od 900 po 1500. Děje se to prvních třeba 10 vteřín po startu (podotýkám že ne při každém, někdy u teplého motoru někdy u studeného).Po pár vteřinách nebo lehoučkém potůrování se otáčky uklidní a drží hezký volnoběh, společně s normálním výkonem při rozjezdu. Auto jsem koupil před dvěmi týdny a dostal jsem i papíry k repasi vstřiků 12.2023. Děkuji za každou radu a v případě že jsem něco zapomněl s radostí doplním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.