Nejste přihlášen/a.
Prosím mohl by mi někdo poradit jak sundat homokinetický kloub z poloosy kde kloub je na poloose zajištěn kroužkem, ale ten se musí roztáhnout aby šel kloub dolů.
Mám to rozděláné a nějakou radu na internetu taky, ale reálně nevím jak ten kroužek dostatečně roztáhnout a nevím jestli jsou na to nějaké vhodné kleště. Když už tak jsou na stáhnutí a ne roztáhnutí nebo pro ségrovky, které mají dírku.
Jaké auto je irelevantní stejně ho tu nikdo nemá ne, že by to byla taková rarita jen staré.
Na obrázku je kloub i ta spona. Nemá moc vhodný tvar
Něco takového z odkazu? Neměl by jsi odkaz na lepší? Ty co mi našel google a dávám odkaz nevím jak bych ty špičky vhodně chytil v té sponě.
A neměl bys tip jaké ty kleště? Já GSP koupil, protože už jsem ho měl na pár autech a hlavně jeden z levných na paštiku co jen dojede stk na rok a půl takže víc nemá smysl investovat a pak, že má ty pásky na manžetu na scvaknutí kleštěmi.
Tak oprava až teď jsem si všiml, že dabel dal odkaz
Tak problém vyřešen. Když ty kleště z mého odkazu nebyli ty správné tak jsem si říkal co ztratit je neděle specializované obchody s nářadím mají zavřeno tak co. Zkusil jsem na novém kloubu si to vyzkoušet nejdřív pomocí dvou menších plochých šroubováků no nešlo to. Tak jsem na to šel podle vzoru: kde nestačí kladivo vem větší kladivo. Větší plochý šroubovák bylo to správné řešení a povedlo se shodit starý kloub dolů a pak nový s pomocí šroubováku na poloosu. Předtím samozřejmě manžetu.
Uff je to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.