Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je možné dát do Favorita rv. 1990 zadní nápravu z Felicie? Vím, že je rozdílná rozteč šroubů u kol (favorit do rv.1992 4x98, felicia 4x100), ale to by nemuselo vadit, pokud bych si na nápravu dodal zadní brzdové bubny z Favorita s roztečí 4x98 ne.
Děkuji za odpovědi a rady.
PS: Ptám se proto, protože zadní favoriťácká náprava už není k sehnání.
Ne, nelze se starými bubny. Kdysi jsem kuůoval ty náboje a ta tyčka s přírubou má jinou rozteč.
Ta bubnová brzda je prostě odlišná ve všech rozměrech. Nejde použít nic. Ani lanovody.
Musí to tam být komplet z Felicie.
A dá se náprava nějakým způsobem repasovat, když je trochu ohnutá a zadní kola se tím pádem opírají o pružiny?
Podle mě ne. To už bude v haj*lu slušně řečeno. To jsem snad ani nikdy neviděl .
Auto bylo přeloženo? Forman?
Jde, ale zase nevíte, v jakém je stavu. Samozřejmě, když neseženu novou, budu muset na vrakáč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.