Nejste přihlášen/a.
Podle mě moc nepomůže. On ten VIF benzin hlavně čistí a zvyšuje oktan. Líh sám o sobě čistí taky, ale má takovej neduh, že váže vodu. A nemyslím si, že by vázanost vody VIF odstranil.
Takže při menším ježdění E10 s ETBE a jinak moc neřešit pokud filtr a hadičky OK.
Já mám v okolí jak Orlen (Benzina), tak EuroOil s 98, takže jsem léta zvyknutý tankovat na nich a pro mě se tedy také nic extra nemění. Vždy jsem tankoval prémiovky a když jsem jezdil hodně, že jsem tankoval 2x do měsíce, tak jsem tankoval i 95ku. Ale to jsem spíš jezdil naftovým a do toho liju VIF diesel automaticky s B7 MN.
do ropy VIF pravidelně na každé tanvování. Do benálu taky Vif, páč ten tankuji tak v průměru 1x za dva měsíce ale LPG oporti tomu 1-2X měsíčně. Jinak jen na T-ONO N95 a který to je je mi jedno, jen to nesmí být N98 nebo 100-s tím to zlobilo a stále vyhazovalo hlášku " antipolution faulty"-závada emisního systému .
Jinak účinnost VIFu jak píše klega Gumidek-čistí , navyšuje OČ (asi to není až tak rapidní) , chrání proti korozi pal.cestu...snižuje spotřebu (osobně myslím spíše při kaboratorních zkouškách, v provozu asi téměř nezjistitelné , ale...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.