Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dacia - problémy s centrálním zamykáním

Od: libor007® odpovědí: 1 změna:
Přátelé, dacia logan mcv 2 - chvílemi nefunguje centrální zamykání. Dálkové nefunguje, vlezu do auta mechanicky klíčkem a nefunguje ani zamykací tlačítko na palubce. Po otočení klíčku v zapalování ovšem alespoň tlačítko na palubce začne fungovat. Když jsem zahýbal pojistkama a relátkama
- později se najednou chytlo i dálkové ovládání. Na čas. Kde může být chyba? Podobný problém už jsem měl loni a předloni, ale tehdy to samo vymyzelo. Zajímavé ale bylo, že se to objevilo jen v zimě, ne v létě. Na netu jsem našel kolegu, kterému pomohly ty pojistky vyndat/zandat, před měsícem se zdálo, že mě to pomohlo taky, ale je to opět zpátky. V čem může být problém? Po čem jít? Nerad bych šel hned do servisu nechat se oškubat za opravu něčeho navíc - však víme. Mám známého s profi diagnostikou - mohl by něco teoreticky najít, pokud se jedná o elektroinstalaci? Mám ho z ruky...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Většinou je chyba v kabeláži a konektorech. Vystříkej kontaktovým sprejem konektory. Tam kde se připojují v oblasti dveří, uvnitř dveří do zámků a do hlavní jednotky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]