Nejste přihlášen/a.
Pokoušel jsem se měřit tlak paliva v hadici pomocí manometru. Jedná se o vůz felicia 1.3 monobod. Měřák jsem připojil mezi vstřikovací jednotku a přívodní hadici paliva. Protože docházelo k úniku paliva přes t-kus na měřidle (budu muset koupit větší t-kus s průměrem 9mm a ne jen 8mm), měření jsem ukončil. Když jsem odpojil t-kus měřidla od přívodní hadice, tak mi z t-kusu směrem ze vstřikovací jednotky (tj. opačným směrem) vyteklo trochu paliva, které jsem zachytil do kádinky.
Co mě udivilo, že v palivu byly černé nečistoty viz obrázek. Nevím jak je nazvat, připadalo mi to jako saze. Velikost tak nějak většinou pod 1mm.
Dotaz je, z čeho pocházejí tyto nečistoty? Zdá se, že ve vstřikovací jednotce jsou pořád. Dvakrát jsem odpojoval hadičku a dvakrát mi vytekly černé nečistoty. Když jsem měřil a palivo teklo transparentní hadičkou směrem do vstřikovací jednotky, tak jsem žádné nečistoty v hadičce nepozoroval.
Co jsem se díval, tak vstřikovač v jednotce monomotronic má kolem sebe sítko, takže se do něj asi tyto nečistoty tak jednoduše nedostanou. Ale i tak to může být problém. Potřeboval bych vědět, z čeho tyto nečistoty pocházejí, abych je eventuálně mohl odstranit.
Může to být z nějaké rozpouštějící se gumové hadičky nebo těsnění? Nebo je to něco z benzínu?
Ano, rozpadá se stará guma s hadiček. Ve filtru paliva bude stejný bordel. Nejen s paliva samotného, ale i z těch pryží po těch letech.
Můj Favorit jsou
FPM odolá vysokooktanu, lihu, atd...
Myslím, že je potřeba 3m, ale změř si to. U nádrže a pak u motoru.
Filtr jsem měnil loni.
Hadici zkusím vyměnit. Ono nejde jen o ta léta samotná, ale o léta, kdy v hadičce proudí benzín s 5% lihu!
Ta stránka, zdá se, nefunguje.
@boban... pamatuji tvůj dotaz. Taky jsem to zažil, ale ne spojka, ale u záhadně brzdícího kola.
Teď už to funguje. Asi ráno na stránkách něco dělali, tak to nefungovalo. To se občas stává.
Původní hadice ve voze z roku 1995 byla z jakého materiálu? Ví se to?
Konečně jsem se dostal k tomu podívat se na originální palivovou hadici Felicie z roku 1995 a změřit její parametry.
Takže údaje: vnitřní průměr 8mm, vnější průměr 14mm, tloušťka stěny 3mm, to sedí (8+3+3=14).
Hadice má drátěné opletení a je z materiálu NBR (nitril). Co mě zarazilo je, že na hadici jsou čísla 7,5 x 3,5
Jestliže to znamená, že vnitřní průměr je jen 7,5mm a tloušťka stěny je 3,5mm, tak to nesedí s naměřenými hodnotami. Co tedy ta čísla znamenají?
Jinak je to tato hadice: bvm.cz/...
Nevím jestli má cenu kupovat tu fluorovanou hadici z materiálu FPM, která je několikanásobně dražší, když benzín s etanolem používat nebudu neboť koroduje palivový systém.
NBR hadice vydrží do teploty 80 stupňů, krátkodobě myslím i 100, vlivem etanolu tyto hadice bobtnají (mimochodem ETBE způsobuje bobtnání gumy také). Ale když to hadice vydržela 30 let, tak ta nová by mohla vydržet určitě pár dalších let.
Jinak délky hadiček jsou u vstřikovací jednotky 28 cm a 35 cm, čili 63 cm celkem. Nevím kolik je délka u palivového čerpadla, ale kde přišel gumidek na celkovou délku 3 metry?
Já kupuju hadice na metry. Než aby mi chybělo,...
Změřil jsi 8mm, protože to několik let bylo na náhubku vstřikovací jednotky který má 8mm. Hadice ztvrdla v tom místě.
Přeřízni jí v půlce a naměříš 7,5 - 7,8 vnitřek.
Nesouhlasím, měřil jsem hadici uprostřed (mimo náustek) a má vnější průměr přesně 14mm. Podle čísel by musela mít 7,5+3,5+3,5=14,5mm?
Tak se tedy svcrkla? Podle vlastností materiálu NBR by měla vlivem lihu naopak bobtnat, tedy zvětšovat svůj objem.
jirib...Na druhé straně... jak to poznamená tebe? Copak je otázka v poradně s nickem tazatele clickbait? Řeší opravdu jen závadu? Podle toho, jak sem vkládá fotky, tak se i samovzdělává. Není to ten zdenek2, který před několika měsíci neměl ani diagnostiku a ani dílenské příručky a otázky byly málo konkrétní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.