Nejste přihlášen/a.
Známí prodal vozidlo..se vším, ale nový kupujicí ,i když se poslalo plná moc na přepis vozidla : neraguje an nic
celouv ěc již i řešila policie ČR ,ale mě stále chodí různé že mám platit to a to..
Co mám dělat jak a podle čeho dát podnět k soudnímu jednání o určení majitele vozidla
i když podle novelizace zákona..již konečně vše opravené ..ale jde mě o rok 2023 .vozidlo nemá ani platný TK
ani platné povinné pojíštění .Předem děkuji. P.Blaha
samo se to nepřepíše, MAJITEL vozidla podá žádst o přepis a když to nedopadne dobře, podá nárh na soud, aby určil, kdo má být v evidenci zapsán jako MAJITEL vozidla
Pokud má MDCR pravdu, od 5. února by to mělo fungovat elektronicky, na portálu dopravy a po týdnu se pan Kupka objeví v televitzi a v novinách a sdělí národu že to fuguje a systém nekolabuje..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.