Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PVZP - pojištovna zkušenosti

Od: koneja® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Jakou máte zkušenosti s PVZP? Nejlevněji mi vycházi povinné + havaríjní pojištění od této pojištovny, tak se chci zeptat na zkušenosti když by se cokoliv stalo tak jestli je to dobrá pojištovna.. Nebo lepší připlatit více za havirko a jít do pojištoven co uz tady mají nejake dobré reference.

Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Špatnou. Chtěl jsem uzavřít pojistku s ní, ale bez varování jsem ji uzavřel s firmou toho zmetka Němce. Považuju to za podvod a je mi líto těch pár korun, který šly tomu šmejdovi.

ne to povinné ručení VZP jsem se už taky dotazoval, neviděl jsem žádné nevýhody a POV sjednal. Zatím bez nehod ani asistenční služby jsem nevyužil... Co se stalo vám?

hodnocení

0x

:( Projděte si PODMÍNKY jednotlivých pojišťoven a jednotlivé VÝLUKY z pojištění. Pak pochopíte, že někdy ušetřená tisícovka Vás může při nehodě, krádeži, vandalismu, srně bolet víc, než myslíte. :(

karel123
hodnocení

0x
Osobně bych se přikláněl k nějaké větší pojišťovně. Kooperativa,ČSOB Uniqa nebo Allianz. Aby se vám třeba někdy nestalo, že nějaký autorizovaný servis nebo známy co opravuje auta nebude s nějakou malou pojišťovnou spolupracovat. Nebo třeba odtahovka ve vašem okolí nemusí mít s nějakou méně známou pojišťovnou spolupráci. Proto bych připlatil klidně 1000kc navíc. už jen pro klid

hodnocení

0x

když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají

Každá pojišťovna je dobrá, každá pojišťovna nechce moc plnit, když musí. Nedávno v televizi ČSOB, nechtěla poškozenou řidičku plně odškodnit, takže se budou soudit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]