Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna Škoda felicie

Od: anitram* odpovědí: 6 změna:

Výměna škoda felicie 1.3benzín r.v.1996 platná STK 07.2012 sedostříbrná metaliza zachovalý stav denně v provozu. Za skodu felicií 1.9 nafta.Každý den dojížděni do práce 40km.Duvod uspora pohoných hmot a financích.Poradte.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

"Výměna škoda felicie 1.3benzín r.v.1996 platná STK 07.2012 sedostříbrná metaliza zachovalý stav denně v provozu"To mi spíše připadá jako inzerát než žádost o radu.

erikch*
hodnocení

0x

Výměna škoda felicie 1.3benzín r.v.1996 platná STK 07.2012 sedostříbrná metaliza zachovalý stav denně v provozu...Vyměním za Audi A8L 4.2TDi,bez doplatku...značka:jsem patriot..."Mám to vzít?" *smich*Teď už to vypadá jako prosbička o radu...

jarda3*
hodnocení

0x

Dej tam LPG a usetris vic...

nu*
hodnocení

0x

to je dobrá volba, má to starý naftový motor z dvojkového VW, časem ti cestou do práce upadne přední náprava, tak je těžký...to bude úspora

nu*
hodnocení

0x

a nezapomeň šedostříbrno za šedostříbrnou, barva je důležitá

amidamaru*
hodnocení

0x

Kazdy ma sveho neco.Ale neusetrite.Hlavne v dnesni dobe.Sice benzin je drazsi,ale ma mensi spotrebu ta 1,3-ka.V zime Vam tem naftak bude zamrzavat(nafta).Pak zjistite,ze za naftak zaplatite o moc vic,za pohonne hmoty,nez za benzinak.Ale to je na Vas.

Ja osobne-nedoporucuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]