Dobrý den Chtěl bych se zeptat - byl jsem na geometrii u firmy BestDrive. A podle papíru jsem posoudil že sbíhavost udělal. Ale mě zaráží odklon kola. Pak jsem byl se ptát s tím papírem u jiné firmy. A řekli mi, že kolo se sjíždět nebude. Ale nějak tomu nevěřím. Můžete prosím se někdo na to kouknout a říct podle toho papíru. Jestli je to dobré nebo ne? Děkuji
Bylo by dobré podívat se, co je na tom levém kole vadné. Ohnuté rameno, silentblok... Na tak velkou sbíhavost a odklon to musí být deformace několik milimetrů. Stažením levé tyče se sice opravila sbíhavost, příčina ale zůstala.
Právě než se dělala geometrie. Tak byl v háji čep řízení. Že při zatáčka kolo se úplně klepalo. Tak se zjistilo vyklepany čep řízení. Ale nevím jestli to neodpálilo třeba silentblok na rameni. Jinak jak jsem psal, že ta firma tvrdila, že kolo se sjíždět nebude
Trošku bude. Tolerance je 30 minut a máte tam přes 1 stupeň. Odklon je navíc proměnná hodnota vlivem průjezdu zatáček v rejdech, apod... Takto je jen klidová hodnota a při jízdě v přímém směru.
Některé silenbloky jsou buď unavené nebo natržené. Dále pak ohyb třeba i tlumiče, vadného horního uložení nebo ramene.
Odklon se na touranu šteluje na předku pouze výměnou vadných dílů. Dále může být dán odklon opravovanou karoserií po nehodě a tudíž ani nové díly nepomohou.
Taky jsem koukal na ten čas . Takže když bych našel unavený silentblok nebo natržený. Tak by se mohl ten odklon zmenšit. Možná se zeptám blbě, to budu muset znovu na geometrii, že jo? Jinak děkuji strašně moc za odpovědi. Hodně jsi toho cením Děkuji
Ta geometrie zavěšení kol je propojená. Jedno souvisí s druhým.
Geometrie se mění i při průjezdu zatáčkou, kdy se mění v rejdu odklon pro lepší průjezd. Kolo totiž není kolmo k zemi, ale má i tzv závlek. Vzpírá se dopředu. Stejně jako přední vidlice u motorek chopper.
Takže vadný sileblok, který mění odklon a daný dobrý změní i sbíhavost.
Někdy se oplatí nová celá nastrojená ramena. Než se pachtit se silentbloky a správným přelisováním a taky dle stavu čepu a jeho případná výměna?... Někdy se oplatí celé nastrojené rameno.
Dobrý večer. Fůrt mi to nedá spát. Tak jsem byl znovu pod autem. A zjistil jsem možná zajímavou věc. Na levé straně jak to kolo má větší odklon. Tak jsem zjistil, že kulový čep na rameni má úplně zmáčklou tu prachovku a těhlice je skoro na rameni. A na pravé straně ta prachovka na kulovým čepu je docela v pohodě na šíří malíčku. Tak předpokládám že na té levé straně ten čep je v háji, když prachovka je úplně zmáčkla. A jestli možná tím je ten odklon kola úplně mimo. Mám pravdu nebo ne? Děkuji za odpověď
Ano, i to změní odklon. Díly by se měli měnit v páru na obě strany současně a jednoho výrobce.
Případně sem dej fotku a přisviť na to, ať vidíme L a P stranu, kde to popisuješ.
asd1
Ohlej cep? Dej foto.. tyhle věci nekompromisně měnit za nový. Kvalitní je např,Lemforder. Čep řízení není nutný měnit v páru. Ramena,tlumiče,péra,brzdy atd. ano
Tady přidávám fotku. Vyfoceno na zemi - kola přímý směr. Auto jsem zvednul a za pomocí pajcru jsem sním zalomcoval a má vůli do stran jako kráva . Tak snad ten odklon pak se srovná až tam přijdou nový klouby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.