Zdravím přátelé, pořídil jsem si rázový utahovák na kola od parkside. Má vadu a to, že nejde přenastavit dotahovací moment, ale je stále na 400nm. Dá se s tím pracovat? Je mi jasný, že s tím nebudu moci příliš dotahovat, jen tak lehce a pak přetáhnout ráčnou. Jde u toho zmáčknout spoušť lehce, takže to bouchá méně. Potřebuju s ním udělat pár maličkostí na autě a pak ho dám na reklamaci. Má někdo zkušenost?
Nevím, jsem zvědavý na další odpovědi, jestli někomu tahle věc funguje. Párkrát za život jsem si nechal vyměnit kola v pneuservisu, kde to používají, pokaždé to bylo utažené extrémně moc. Doporučuju momentový klíč. Než jsem si ho koupil, všechno jsem utahoval mnohem víc. S klíčem je jistota.
patrikdvorak
No tak obecně, čekám odpověď: joo v pohodě i vzduchovou pistoli mám na plno taky akorát to zmáčknu jenom trošičku a pak to přetáhnu na správnej moment Chápu, v pneuservisech bývají dobytkové
re4zon
V pneuservisu to delaji vzduchem a dorve to jen naprosty idiot, ti co maji aspon pul mozku maji na pistoli momentovy orech, jednim to pri nasazovani utahnou na <100 a rucne racnou pak s jinym orechem na spravny moment. Tenhle aku utahovak 400nm neda ani omylem, mam ho taky a nepovoli to co mi v pneuservisu dotahli momentakem (ne, nedorvali to, od jiste doby si to hlidam). Klidne to s nim nasad, kdyz to nebudes drzet dlouho, moc to neutahne. Pak si to schvalne zkus klicem dotahnout rukou, podle me s tim jeste hnes.
patrikdvorak
Aha a zajížděl jsi uhlíky? Někde jsem četl, že se má nechat nějakou dobu běžet naprázdno, že to pak má sílu. Ale díky, můj dotaz jsi v podstatě odpověděl.
re4zon
Nic jsem nezajizdel, v navodu tusim nic takoveho nebylo. Beztak mi to staci, povoluju a dotahuju teleskopickym klicem, tohle mam jen na nasazeni sroubu, at nedostava zbytecne na frak aku vrtacka.
Ano, pokud už nejsou přesně tvarované dle komutátoru od výrobce. Právě ten Jirka Bekr ukazuje, jak výrobce ty uhlíky dokonce otočil o 90° a dotek je pouze špičkami na stranách o komutátor. Bylo to i příčinou velkých reklamací.
Mám ho několik let a 400Nm opravdu nedá, max bude tak 200Nm a to by se ještě musel nechat klepat několik minut. Při výměně kol se musí povolovat na 400Nm jinak nepovolí a na stejnou volbu i utahuji jen nenechám moc dlouho klepat. Když sundám auto na zem tak momeňtákem nastaveným na 110Nm dotahuji do cvaknutí tak o ctvrt otáčky takže reálně to ten utahovák dotáhne tak na 100Nm.
Hmm ja utahuji na 100 a pak momentovým klíčem zase na 100 a jen krapet, než to cvakne. Na těch 400jen povoluji, ale to je běžné dokud jsem neměl tak teleskopickým klíčem utahioval na krátkou páku a povolit jsem stejně musel vysunutým na max.
Mám PASSK20-Li A1, jej koupen asi 4? roky z5. Na utahování nastavuji 100Nm ,na povolování dávám max tj těch udávaných 400Nm .Zkoušel jsem mj i povolit matici polooosy, kdy toto bylo povoleno před cca10 roky a utahnuto ruku skoro na krev. povoli jak nic.
K utahování utahuje až se ozve onen příklep , tak vypínám a beru momentovým na 100Nm a lehce dotáhnu-rukouu trhákem bych to utáhnul daleko víc než momentem, jak klíčem tak utahovákem.(tady tímhle trhákem-teleskovickým klíčem - allegro.cz/... , v zasunuté poloze!)
K reklamaci -sice ne toto ale vertačku (podařilo se mi ji zničit-poznat tase to asi dalo při ropzebrání, nevím )a reklamace OK sice trvalo než vrátili peníze (dle jejich norme!) ale naprosto bez problémů,.
Nejsem si jistý, že tento zelený má 400nm. To má ten největší performance - černý. Ten jsem si koupil spíše na sundávání, abych neničil klíče... A je tak dvakrát těžší než zelená verze, kterou jsem daroval na stavby po tornádu nebo co to bylo. Regulace je síla zmáčknutí tlačítka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.