Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna převodovky Volvo V50 2008

Od: flagy odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám dotaz, zda by toto byla dobrá koupě, případně, zda to má cenu koupit a zda to bude fungovat.

Opravované vozidlo:

Volvo V50 verze MW755B, typ D4204T

Převodovka:

ebay.com/...

Jedná se mi o to, zda je to dobrá koupě, případně na co si dát pozor.

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Chapu dobře ojetá převodovka za 50 litrú?
Neni lepší si někde nechat opravit tu svojí a mít tak jistotu že bude chodit jak má
flagy
To je sice taky možnost, ale je v háji hydroměnič a i po jeho opravě není jisté, zda to bude fungovat správně

hodnocení

0x

Je to jako jakákoliv jiná koupě použitého dílu. Založeno na důvěře a poctivosti. 50:50.

Asi bych nejprve kontaktoval prodejce a poptal se. Může kecat nebo ne, ale může zapůsobit, že to bude opravdu jak píše vše OK. Nepravost bych čekal spíše od čechů, poláků, slováků, možná dnes i němců.

Ze zemí EU se tuším i při tak velké částce CLO neplatí. Nedávno jsem objednával z USA a tam je do 150€ také bez CLA, ale nad už CLO je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]