Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budíky u fabie nastavení hodin času

Od: standazoch® odpovědí: 4 změna:
Zdravím všechny, mám dotaz nabíjel jsem baterku a odpojil na dva dny od auta, na budících je jedna špejle,jak s ní nastavím čas,hodiny běhu auta a podobně díky za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Špejle ma 2 pozice
Mirně pootočit do leva nastaviš hodiny
Mirně pootočit doprava
nastaviš minuty
Pokud to v pozici podržíš dýl nastavuje se to rychleji
Ten zbytek přepinaš páčkou steračú a hodnoty se nastaví sami dle toho kolik toho odjezdìš

hodnocení

Jo díky hotovo,i když to vymazalo aktuálně odjeté km,tohle mi vrtalo hlavou, nejsem zvyklej na fabii vůbec ale celkem mě to baví

hodnocení

0x

Trn je jen vlevo, vpravo a mačkat na reset odometru (denních km).

Tohle funguje jen tuším při zapnutém klíčku nbeo vypnutém... už nevím. Ale zkus.

...

Dále

...

Pokud má fabie MFA, což je palubní počítač, tak na páčce stěračů je kolébka nahoru a dolu plus tlačítko zespoda RESET na páčce stěračů. Dlouhým podržením resetu se přepíná mezi MFA1 a MFA2, takže máš dva nezávislé palubní počítače. Krátkým stiskem reset se mažou udaje MFA1 popř MFA2 podle toho, které je zrovna zobrazeno.

Pokud na páčce ovládání chybí, tak i MFA není v budíkách a jsou jen digi. hodiny.

hodnocení

No s tím už jsem pracovat začal ze začátku,vrtali mi hlavou hodiny, dík za pomoc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]