Zdravím, již delší dobu nemůžu otevřít kufr jinak než táhlem. Koupil jsem nový zámek, ale stejný problém. Nějaké nápady? Je možné že odešla ta klika? Kabely v průchodce vypadají asi ok, ale nepodařilo se mi tu pruchodku moc vyhrnout. Musel bych ji střihnout asi
Ten mikrospínač je hodně pravděpodobnej řesila se 03 poměrně mlady vúz a mikrospinač v haji todle otviraní neni dobře vymyšlený Když to otvíraš mèl bys slyšet cvakání mikrospinače Skus to vyndat a a změřit a mělo by to jit i rozebrat
Aha, takže zámek. Protože tu byla řeč o mikrospínači v madle a ten je také krytý pryží.
Nicméně ten mikrospínač v zámku, jak uvádíš je jen pro světlo kufru, alarm,... Je snímací. Nikoliv ovládací.
Tazatel navíc píše, že koupil nový zámek.
paveldvorak
Já to měl na Passatu 3BG, stejný gumový kryt pod ním plech z podivné slitiny na kterém se vytvořil jakýsi oxidační povlak z jemných krystalku musí se to vyčistit jinak ten bordel způsobí nefunkčnost mikrospinace, zámek se neodjisti nový zámek se kupuje až když starý nejde opravit nereagoval na otevření centrálnim tlačítkem ani středním pro pate dveře jen madlem, nakonec ani tím, pak šel otevřít už jen klíčem po vyčištění vše ok, pokud je to v V golfu jinak sypu se popelem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.