Nejste přihlášen/a.
Čus šlo by vymyslet misto autoradia neco jednoducheho že bych tam připojil mp3 nebo mi autoradio ukradli a nechce se mi zatim kupovat nove tak jestli by šlo něco koupit nebo vymyslet diky za rady
Jakékoliv funkční náhradní rádio bez CD za pár korun z bazaru. K tomu transmitter za tři kilča a můžeš z flashky poslouchat co si tam nahraješ!
Mptrojka od tamanu, zesilovac od tamanu a at to nekdo znaly pripoji na repro a mate vystarano a vleze se to do tisicovky a lakat to fakt nebude...
zvladl bych to i sam? ja mam jen repro ve dverich tak jestli bych to nezvladl sam sem vyuceny ELEKTRIKAR sice ne autoelektrikar ale tak elektru rozumim no
Neni lepsi koupit bezne obycejne autoradio za neco kolem litru? MP3 umi vetsinou vsechny nove.
kolem litru autoradio sem nevidel ale jestli mas nejaky tip na stranku nebo tak dal bysi sem diky
Mám autoradio za 599,- Kč se vstupem AUX. Později bylo dokonce za 499. Bohatě stačí.
doplněno 28.07.10 20:30:Bylo nové, žádný bazar.
V podstate v kazdem hyper, bau, electroworldu... Mivaji nejake low-end modely do tisicovky celkem bezne - kdyz to ma linkovy vstup, tak to nemusi nic umet a pripoji se k tomu treba mobil.
doplněno 28.07.10 20:54:Kdyz vezmu prvni muj oblibeny obchod tak treba tohle je kolem litru a nevypada nejhur alza.cz/... ale najdou se i levnejsi.
To uz radeji sjedu na autoburzu a bud najdu svoje nebo koupim podobne za par stovaku s ruznyma ruzne odrezanyma kabelazema..
ok dik a dokazal bych to namontovat sam neni to nejak tezke a co ktomu potrebuju a nebo ktomu vse bude jak to koupim? diiky
a ssry nejsem znaly v autech
Kupte cokoliv ale hlavne nic na pixmanii ...je to des desu...
doplněno 29.07.10 15:25:JA nic neb tii kolem me, cokoli reklamovali tak zaplakali nad uesetrenyma kackama...dokonce je par pripadu kdy sem dovazeli jako prvni iphona cast majitelu nema ani reklamovany pristroj ani penize...a celkove pixmania na reklamace sere, ono je toho plny web,,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.