Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Misto autoradio neco jednoducheho?

Od: lukas1* odpovědí: 16 změna:

Čus šlo by vymyslet misto autoradia neco jednoducheho že bych tam připojil mp3 nebo mi autoradio ukradli a nechce se mi zatim kupovat nove tak jestli by šlo něco koupit nebo vymyslet diky za rady

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Jakékoliv funkční náhradní rádio bez CD za pár korun z bazaru. K tomu transmitter za tři kilča a můžeš z flashky poslouchat co si tam nahraješ!

jarda3*

Z bazaru bych to nebral z principu, abych nepodporoval kradeze ;)

koupe noveho je taky podpora kradeze a jeste dalsich trhovcu...

kradenim toho sameho dokola to pro ne ztrati hodnotu...

hodnocení

0x

Mptrojka od tamanu, zesilovac od tamanu a at to nekdo znaly pripoji na repro a mate vystarano a vleze se to do tisicovky a lakat to fakt nebude...

lukas1*
hodnocení

zvladl bych to i sam? ja mam jen repro ve dverich tak jestli bych to nezvladl sam :) sem vyuceny ELEKTRIKAR sice ne autoelektrikar ale tak elektru rozumim no

jarda3*

Neni lepsi koupit bezne obycejne autoradio za neco kolem litru? MP3 umi vetsinou vsechny nove.

lukas1*
hodnocení

kolem litru autoradio sem nevidel ale jestli mas nejaky tip na stranku nebo tak dal bysi sem diky

miljan*

Mám autoradio za 599,- Kč se vstupem AUX. Později bylo dokonce za 499. Bohatě stačí.

doplněno 28.07.10 20:30:

Bylo nové, žádný bazar.

lukas1*
hodnocení

a odkud ste ho sehnal nebo koupil? diky za radu

jarda3*

V podstate v kazdem hyper, bau, electroworldu... Mivaji nejake low-end modely do tisicovky celkem bezne - kdyz to ma linkovy vstup, tak to nemusi nic umet a pripoji se k tomu treba mobil.

doplněno 28.07.10 20:54:

Kdyz vezmu prvni muj oblibeny obchod tak treba tohle je kolem litru a nevypada nejhur alza.cz/... ale najdou se i levnejsi.

To uz radeji sjedu na autoburzu a bud najdu svoje nebo koupim podobne za par stovaku s ruznyma ruzne odrezanyma kabelazema..

lukas1*
hodnocení

ok dik a dokazal bych to namontovat sam neni to nejak tezke a co ktomu potrebuju a nebo ktomu vse bude jak to koupim? diiky

a ssry nejsem znaly v autech

nakupnasplatky.cz/...

Asi tohle aůe za tak polovicni cenu a ctvrtinovy vykon..

Jen sem ospaly tak zitra mrknu jestli to neni jen propust..no aspon mas radost..

jabraka*

hodnocení

0x
ahoy,kup si kazdopadne nove pixmania.cz/... ti ho neveme je to tam napsaneS výkonem 180 W, toto autorádio Takara RDU220 již neopustí vaše vozidlo.takze muzes byt v pohode:)) 2 roky se nestaras ze to prestane jetdoplněno 29.07.10 14:30:na pixmanii jsem nakupoval jiz nekolikrat (vcetne autoradia) a zatim jsem nemel zadny problem. Bylo mi sice divne, ze pri sledovani zaslane zasilky se objevovaly mista jako berlin amsterdam apod. ale vse dorazilo tak jak melo.Muzete prosim rict s cim jste mel s pixmanii za problem? at si kdyz tak ostatni daji prozor. Pokud teda jste od nich neco nekdy kupoval ,-)

Kupte cokoliv ale hlavne nic na pixmanii ...je to des desu...

doplněno 29.07.10 15:25:

JA nic neb tii kolem me, cokoli reklamovali tak zaplakali nad uesetrenyma kackama...dokonce je par pripadu kdy sem dovazeli jako prvni iphona cast majitelu nema ani reklamovany pristroj ani penize...a celkove pixmania na reklamace sere, ono je toho plny web,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]