Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dekarbonizace motoru

Od: ridic odpovědí: 5 změna:

Zdravím auto-moto odborníky.

Četl jsem článek o dekarbonizaci dekarbonizace.eu/... i recenze na přísadu do beznínu BG 208 44K.

Ale zajímal by mě názor automechaniků a odborníků v oboru, na použité přísady.

A také, jaký je rozdíl (pokud nějaký je) v rozdílných plechovkách - je obsah stejný, nebo je v každé nějaké jiné složení pod stejným označením?

doplněno 22.01.24 08:30:

Děkuji za Vaše názory, taky jsem k takovým věcem nedůvěřivý, tak se ptám.

Vím, že uvedený článek je reklama, ale měl jsem na mysli zkušenosti těch, kteří ten přípravek údajně použili a vyzkoušeli.

Jen opakuji, že to je přísada do benzíru, ne do oleje.

Dekarbonizace motoru
Dekarbonizace motoru #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To není recenze ale reklama!
Už je to dlouho co do oleje je přidávano aditivum na rozpuštění karbonu, proto měňte olej včas a neutrácejte za takové nesmysly.

hodnocení

1x
Ja sem par přísad za svuj život taky vyzkoušel a prostě člověk přijde na to že nejlepší je včas měnit olej a nepodtáčet motor ten zbytek sou vyhozený prachy

hodnocení

0x

No, vzhledem k tomu, že tato DEKARBONIZACE stojí 600,- Kč, tak to už si mohu rovnou koupit nejlevnější Total 5W-30 za 4*107,- Kč + Filtr za 72,-Kč a ještě mi 100,- Kč zbyde.

Když dvě stovky přidám, zaplatím automechanikovi, nemusím si špinit ruce a mám to samé - umytější vnitřek motoru,

a ne degradovaný obsah motoru, který mi poškodí novou náplň.

doplněno 22.01.24 09:00:

doplňuji po Vašem doplnění z 8:30

jeden vedoucí STK mi řekl, že po použití takového prostředku mám nechat kapat starý olej až do rána, nebo použít nějaký 10W-40 a ujet s ním 50km a až poté dát nový olej.

Tyto prostředky fungují díky teplotě motoru a rozpouštědlech, které obsahují.

ridic
hodnocení

Děkuji za Vaše rady a zkušensti, ale stále mám dojem, že tu přísadu považujete za přísadu do oleje. Olej kupuji kvalitní a žádné přísady do něj nepřidávám, ani mě motor olej nepapá.

Ta přísada, na kterou jsem se ptal, je přísada do benzínu, na vyčištění spalovacího prostoru ...

dekarbonizace.eu/...

napíšu vám takovou srandovní zkušenost. Máte FIAT JTD. Ten miloval naftu z JZD. Jakmile jste koupil Shell +++ tak se rozsvítil symbol vstřiku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]