Nejste přihlášen/a.
Zdravím auto-moto odborníky.
Četl jsem článek o dekarbonizaci dekarbonizace.eu/... i recenze na přísadu do beznínu BG 208 44K.
Ale zajímal by mě názor automechaniků a odborníků v oboru, na použité přísady.
A také, jaký je rozdíl (pokud nějaký je) v rozdílných plechovkách - je obsah stejný, nebo je v každé nějaké jiné složení pod stejným označením?
Děkuji za Vaše názory, taky jsem k takovým věcem nedůvěřivý, tak se ptám.
Vím, že uvedený článek je reklama, ale měl jsem na mysli zkušenosti těch, kteří ten přípravek údajně použili a vyzkoušeli.
Jen opakuji, že to je přísada do benzíru, ne do oleje.
No, vzhledem k tomu, že tato DEKARBONIZACE stojí 600,- Kč, tak to už si mohu rovnou koupit nejlevnější Total 5W-30 za 4*107,- Kč + Filtr za 72,-Kč a ještě mi 100,- Kč zbyde.
Když dvě stovky přidám, zaplatím automechanikovi, nemusím si špinit ruce a mám to samé - umytější vnitřek motoru,
a ne degradovaný obsah motoru, který mi poškodí novou náplň.
doplňuji po Vašem doplnění z 8:30
jeden vedoucí STK mi řekl, že po použití takového prostředku mám nechat kapat starý olej až do rána, nebo použít nějaký 10W-40 a ujet s ním 50km a až poté dát nový olej.
Tyto prostředky fungují díky teplotě motoru a rozpouštědlech, které obsahují.
Děkuji za Vaše rady a zkušensti, ale stále mám dojem, že tu přísadu považujete za přísadu do oleje. Olej kupuji kvalitní a žádné přísady do něj nepřidávám, ani mě motor olej nepapá.
Ta přísada, na kterou jsem se ptal, je přísada do benzínu, na vyčištění spalovacího prostoru ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.