Zdravím,mám auto Land Rover Discovery sport, 2,0 Si, R.v. 2015 . Před rokem a čtvrt jsem nechal načipovat,po roce jsem měl propálené píst,udělala se generálka motoru a vrátili mi tam software co jsem tam měl. Teď problém,po zprovoznění auta mi z výfuku jde na volnoběh nepravidelně kouř - střílí z něj,po přidání plynu je to jako bych měl sporťák,je bohatá směs,zjistili mi že mám děravý koncový díl výfuku s tlumičem, bohužel v Evropě není nikdě k sehnání ,tak čekám až ho naskladní.Lambda sondy jsem vyměnil obě za nové originální, ale žádná změna, pořád z výfuku střílí, tak teď doufám že to je díky díře ve výfuku v tlumiči,pokud ne, na co by jste mi poradili aby se v autoservisu zaměřili? Zkusím prozatím díru opravnou sadou na výfuky zadělat. Děkuju za každou radu která by mi pomohla to vyřešit. Jsem laik a zdá se mi že ani v autoservisu si nevědí rady...
Když neni k sehnání tak plech a svářečka. Ovšem problem neni ve vejfuku ale v podelany generálce motoru. Jako první bych zmeril tlaky a zkontroloval časování. +vypadá to dost orezle,možná je čas poslat to do acek a pořídit rozumnější káru. Tohle vypadá jako černá díra do který budeš sypat a nic z toho..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.