Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné vybíjení baterie

Od: jitu* odpovědí: 4 změna:
po delsim stani auta cc.10-12 dni se mi vybijí baterie.Baterii jsem menil za novou a stalo se mi to same.Mam felicii Mpi 1,3 r.99 Prosim o radu v čem je zrada

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A nezůstává tam svítit nějaké světýlko? Ať už v interieru, kaslíku nebo kufru?

jabraka*
hodnocení

0x

Stačí odpojit + baterie a vřadit měřák-ampérmetr.Pokud protéká měřitelný proud,je problém v nějakém elektrickém zařízení,které je trvale v provozu.Stačí pak spočítat,kolik proudu v A x hodiny stání vozidla= ztráty v AH.Pokud v klidu z baterie žádný proud neteče,je baterie vadná,má zkraty mezi deskami.Pokud je baterie nová,asi platí první možnost.

JABRAKA

mamen1
hodnocení

0x
Měl jsem stejný problém,nakonec se zjistilo,že mi proud z baterie odebírá autorádio a to i při vypnutém zapalování.Vyzkoušel bych odpojit autorádio a hned budete mít jasno.

jirkahorak*
hodnocení

0x
To rádio to klidně může být, sestře se taky vybíjela baterka a pak se zjistilo že kolem antény zatíkala voda a protože byla napájena tak tam docházelo k odběru proudu a tudíž k vybíjení baterie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]