Nejste přihlášen/a.
Dobry den koupil jsem vw passat 1.8 2000 pri startu mi to pise airbag fault potom to zmizi byl jsem na diagnostice ,a pan se ptal jestli jsem mel bouracku nebo co ,ze diagnostika nic neukazala a neco delal ,ale bezuspesne ,ale kdyz jsem odjizdel tak se mi rozsvitila kontrolka abs tak co stim?
Je třeba si lépe vybrat toho, kdo provede diagnostiku a nesvěřit auto prvnímu vlastníku "zázračné diagnostické mašinky", se kterou neumí řádně pracovat.
přesně viz.cyril shora-jinak může být problém v kontaktní jednotce pytle volantu(takový ten plochý kroužek,aby to mělo při otáčení volantu stále kontakt),stačí si "šikovně"otevřít colu,troška tam zateče a začne to blbnout...U ABS je to obdoba-stačí troška "šterkodrti" na jedno čidlo,přestane stíhat snímat zoubky na poloose a už je problém...No anebo to bylo pěkně trefené a pytle z jiného,řídící jednotka airbagů pouze "vyčištěná"(což je levnější než kupovat alespoň z nebouraného,o nové nemluvě)a máš to i s "barevnou hudbou" na budíkách...
je to jasné, auto bylo borané, airbag "odborně" opraven, to se celá palubní deska vybere ven, různě se to šije, podlepuje, zaslepuje, propojují kontrolky, nakonec se ta zásepka postříká něščím, aby top vyúasdalo jako oroginál...auto ktzerá by jinak nikdo nekoupil pak někdo důvěřivý koupí...myslím že bys měl nechat prodejci rozbít hubu s chtít pak po něm ještě slevu, minimálně 50 tisíc, o tolik tě ošidil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.