Nejste přihlášen/a.
zdravím mam takový problém mám motokáru a na ní motor z jawa mustang ale porad nejede kdyz jsem koupil novou indučku a svičku jezdila 15 minut pak zedit prestala a tak sem koupil i karburátor atd... proste nemam na to nervy chtel bych nejaky motor do ktereho bych nemusel takhle investovat a mohl bych jezdit... myslel jsem ze by se dal použít nějaky lifan nebo nějaky motor z pitbike ale nevím jestli to bude lepsí jak ta jawa.. budu rád když mi poradíte s vyberem předem díky za odpoved...
pokud vážíš metrák a motokára další, mustang asi nebude stačit, osobně bych volil starší motor jawa-čz, jsou jednoduché a spolehlivé, objem a výkon bych volil podle hmotnosti a převodů, některé motory jawa-čz mají navíc i další ložisko na klice, atd, třistapadesátku tam nedávej, jak sám píšeš, nemáš na nic nervy a seřizování zapalování na dvouválci chce klid a trpělivost...dej tam klidněš dvěstěpadesátku, snad půjde upevnit, pokud nemáš motokáru vyrobenu z trubek ze školní lavice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.