Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký motor na motokáru?

Od: absolut odpovědí: 5 změna:

zdravím mam takový problém mám motokáru a na ní motor z jawa mustang ale porad nejede kdyz jsem koupil novou indučku a svičku jezdila 15 minut pak zedit prestala a tak sem koupil i karburátor atd... proste nemam na to nervy chtel bych nejaky motor do ktereho bych nemusel takhle investovat a mohl bych jezdit... myslel jsem ze by se dal použít nějaky lifan nebo nějaky motor z pitbike ale nevím jestli to bude lepsí jak ta jawa.. budu rád když mi poradíte s vyberem předem díky za odpoved...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

ja mel motokáru doma udelanoua mel sem tam motor z jawi 350, litalo to jako svi,,,e, a naprostá spokojenost , nebo tam dejte moortor ze 125 cmm tzv čézety, ale asi budete muuset předelavat uchycení motoru.

tesyk*
hodnocení

0x

Asi by to chtělo ten motor zgenerálkovat. Podívat se na kompresi, gufera na klice, přerušovač vyměnit za nový bez vůle...

absolut
hodnocení

Už jsem do toho motoru vrazil asi 1000 a vzdy to jezdilo max 10 minut pak se pos*alo neco jiného...

nu*
hodnocení

0x

pokud vážíš metrák a motokára další, mustang asi nebude stačit, osobně bych volil starší motor jawa-čz, jsou jednoduché a spolehlivé, objem a výkon bych volil podle hmotnosti a převodů, některé motory jawa-čz mají navíc i další ložisko na klice, atd, třistapadesátku tam nedávej, jak sám píšeš, nemáš na nic nervy a seřizování zapalování na dvouválci chce klid a trpělivost...dej tam klidněš dvěstěpadesátku, snad půjde upevnit, pokud nemáš motokáru vyrobenu z trubek ze školní lavice

absolut
hodnocení

no nevím jak to upevnit a jak vyřešit výfuk kdybych tam dal tu čezetu... protoze mám moto vedle sebe..

Jaký motor na motokáru?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]