Nejste přihlášen/a.
Díky všem
0x
doplněno 18.01.24 16:13: Uvědomte si že AAA a esa mají ,,levnější" auta jen proto, že tam bude nějaký háček... Zanedbaný servis, Bouračky, vytopený,stočený... Docela mě překvapuje proč vůbec někdo ještě od nich kupuje auta... Ten kdo je spokojený, tak ani neví že ho okradli a nemá najeto 50000 ale 220000km... Třeba u takové Octavky to ani nepoznáte
Ale zase nechci úplně nové auto rozumíte
0x
Přijdou i na stočený tachometr?
Budu muset končit, mám práci, snad jsem Vám pomohl
kontrolatachometru.cz/... je veřejný portál... u prodejce auto esa můžete u většiny aut získat i VIN vozidla při registraci (stačí spamový mail...)
STK - detail - jen prachovka nebo co.. - a z popisu je zřejmé, že bylo v čr nové (není evidenční kontrola) a byl jen jeden majitel
Tak základem je, aby to auto opravdu bylo - tedy bylo k dispozici na bazaru. Protože takových vábniček u AAA jsou stovky a u ESA jsem jich pár zažil taky, když si kupoval auto soused.
Pak takové maličkosti, jako bouračky... to bych třeba doporučil (jen u českých aut - nikdy u dovozů) kontrolu CEBIA. Což ale u společnosti ESA je automaticky u všech... - pokud by byla bouračka přes pojišťovnu, bylo by tam uvedeno.
Clio osobně nemusím - připadá mi takové tvrdé... - ale jen z okolí znám dva, co je jenom chválí... Takže zkuste. Doporučím i tak požádat nějakého kamaráda, co se v tom vyzná... nejlépe automechanika. Když mu dáte za půlden 2000,-, můžete ušetřit desítky tisíc za opravy.
Přesně - ty 2000,- jsou za ušlý zisk daný půlden (třeba - dle domluvy). On jako servisák má zkušenost s tím, který typ se kde kazí nejvíc a nejrychleji. Pozná fušérské opravy nebo hrozící potíže - servis. Třeba rozvody a spojka beru u 10 let starého auta jako nutnou nákupní investici, ale je spousta dalších rizik...
Ve větších bazarech jsou "ochotní" zajistit přepis na vás - ale pozor, je to za poplatek. Někdy i přes 10tis jen za podání žádosti. Buď to budete požadovat zdarma nebo si přepis zajistěte sám - to vám určitě ušetří i na toho servisáka.
0x
Dulezita otazka neni jaky autobazar ale jaky auto chci koupit. Je velky rozdil v techto bazarech kupovat 10 let a vice stare vraky a nebo napr 3 lete auta.Vysledek bude rozdilny i pres to ze jde o stejny bazar.
Ja mohu doporucit acka. Presneji jejich odnoz Mototechna kde prodavaji auta z operaku, mam odtud 2 auta, v dobe koupe stari 3 a 4 roky. Obe za 40% hodnoty noveho, s najezdem 25 a 30tis km. Obe auta byly doslova jako nova, nebylo ani poznat ze byly jezdene, jak motor tak i zbytek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.