Dobrý večer, potřeboval bych prosím Vaši radu. Zakoupil jsem si autorádio ale nějak mu nefunguje, nevím jestli je chyba ve mně anebo v autorádiu... Když kabel u napájení autorádia držím pod určitým tlakem a úhlem, tak se rozsvítí ( pouze rozsvítí, nic jiného) máte nějaké rady prosím?
Mě děsí už značka rádia Začni měřením v konektoru pro autorádio Najdi si na netu zapojení eurokonektoru autorádia a měř stači ti žárovková zkoušečka V konektoru musíš mít stálé napětí 12V Dále 12V po otočení klíčku A kostru Pokud to tam naměříš vem autorádio a běž ho reklamovat
xnxnxn
Tak rádio šlape, buď to byla špatně zasunuta pojistka anebo blbne konektor, ted uz jen koupit redukci na anténu a běží to jak má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.