Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě delnik auta

Od: smackone odpovědí: 21 změna:
m.cars.cz/...
Tady sdilim rovnou odkaz ma auto.. nevi nekdo zda to neni spatna motorizace? Zda spatne nesnasi lpg? Proste naky info a doporuceni .. libi se mi to auto. Dekuji

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jasne,že jednotkových je málo,lebo modelový rok končil v roku cca 2000 čiže sú to auta staré cez 23 rokov,tak už doslúžili. Čo sa týka fordov,tak tie dosť hrdzaveli a v benzíne dvojliter žral okolo 10 litrov. Na vašom mieste by som šiel do Sharana alebo Alhambry v nafte,buď jednotkovú rotačku alebo v dvojkovej PD,motor praktický ako v Octávii.

doplněno 16.01.24 23:20:

Tuna máte naftu a lacný benzín.

m.cars.cz/...

m.cars.cz/...

smackone
hodnocení

Tak zrovna verzi 85 kw v naftě mi mechanik nedoporučoval
smack
hodnocení

A ten benzin co posilas.. mekni na stav a krasu a pop pevnim majitely co tady davam ja a podivej na stav verzi a barvu co posilas ty :D toho benalu zvlast.. asi si nepochopil že mam cit pro krasu.. tady ten červenej paskvil je do šrotu .. mozna zadarmo to dojet.. nic ve zlem

Tak si kup to stříbrný a nemektej :)

smack
hodnocení

To si nam toho řekl :)

hodnocení

0x

Auta SAG jsem provozoval dvě, o jedno jsem přišel nezaviněnou havárkou, druhé jsem po roce vrátil majiteli, bo problém s přepisem. Skvělá auta, je to slušná dodávka, která se tváří jako osobák. Jenže obě byla v naftě, od benzínu mě mechoš odrazoval. Kdyby to byl nafťák, napsal bych - berte. Mmchdm, pokud budete pátrat dál, hledejte jedničkovou. Dvojkové prý mají problémy s elektrikou...

doplněno 16.01.24 18:32: Však jo, ale benzín... To bylo jen upozornění, bo jedničkových v naftě je strašně málo, dvojkových dost... A asi ji spojkuje spojka...;). Mmchdm, tušil jsem, že se ozvete...
doplněno 16.01.24 18:34:

Ještě mě napadlo - rádo to hnilo na šavlích pod motorem, to chce určitě zkontrolovat, je to nosná část.

To auto na fotce je jedničková verze.
smackone
hodnocení

Dekuji, no hlavne me zajima zda neodejde naky vstriky a ventily a nwm co jeste abych na motoru nemusel delat novou prestavbu na plyn a nezahuzel za 40 k jen do motoru .. kdyby to vydrzelo aspon 5 let a 70 k najeteho tak dobry .. s beznym servisem.. mechos me odrazoval od verze 85 kw ale ro byla nafta .. vubec nwm jak poznat jednickovou od dvojkove..
smackone
hodnocení

Tak ted mi mechos psal ze stary lpg nedoporucuje ze to nejde potom seridit a žere to jak blazen

Jedničkovú od dvojkovej je poznať podľa predných svetiel a zadného kufru so svetlami.

hodnocení

0x
Za tuhle cenu můžete být rád, že to jede a startuje..a že to má platné papíry..Jestli to je nebo není vhodné na LPG je asi zbytečná otázka, kterou někdo vyřešil za vás tím, že už to na LPG dávno přestavěl;) Pokud by to bylo jen na benzín, tak vás takové auto přestane brzo bavit, neboť to pod deset litrů jezdit rozhodně nebude! Možná na dálky s lehkou nohou. Jinak si myslím, že toto konkrétně není špatné auto! Je to ale skoro veterán, tak jestli autům nerozumíte a nemáte kamaráda DOBRÉHO a zkušeného mechanika, tak to nekupujte;) Jaké další informace by vás zajímaly? Kolik to vydrží a najede je individuální! Záleží, jak se k tomu kdo choval a bude chovat..Jestli to není shnilé vespod,tak se vyplatí to koupit!
smackone
hodnocení

Dekuji, no hlavne me zajima zda neodejde naky vstriky a ventily a nwm co jeste abych na motoru nemusel delat novou prestavbu na plyn a nezahuzel za 40 k jen do motoru .. kdyby to vydrzelo aspon 5 let a 70 k najeteho tak dobry .. s beznym servisem.. mechos me odrazoval od verze 85 kw ale ro byla nafta

hodnocení

0x

Mmnt, vy chcete auto za dvacetpět litrů a aby vydrželo aspoň pět let? To nééé. Tato auta se kupují na rok anebo do konce technické s tím, že cokoliv navíc je příjemný bonus.

doplněno 16.01.24 19:14:

Dají se najít. Mám clio za desítku jedenáctý rok, mám octu za dvacku třetí rok, brouka za dvacku dvacátý rok... Ale to je klika. Jak píši, příjemný bonus.

smackone
hodnocení

Naleznu auto co za 25 vydrzi i 20 let takovy saxo .. ja kupoval za 40 thalii a vydrzela by celej zivot ldybych ji nenapalil .. v horsim kosmetickem stavu a po rozvodech peodavala holcina za 25 .. a vydrzelo by 15 let jak nic .. chapu tady ty uzitkove vozy jsou drahe a oblibene a dost ojete .. to proste nenajdete s najezdem 50 az 100 k jako to co sem zminoval a cena by nyla upe jinde .. jen rikam ze to lze najit .. pokud rozeberu to co posete tak je levnejsi si to pomalu pronajmout

hodnocení

0x

Jezdím fordy od první sierry,nekupuj to,momentálně jezdím mondeo na lpg,ale to má jiný nájezd.Cena je hodně podezřelá.Schopný vúz stojí více.

hodnocení

0x
Nekupovat
Tyhle ty motory a LPG...to proste ne
Takovyhle auta se prodavaji jedine pribuznym a znamym, pokud jsou fskt v pohode, pokud nejsou v pohode, streli se to nekomu pres inzerat
smackone
hodnocení

Tak nedoporucujete to z duvodu motorizace nwbo z duvodu ze na internetu zadne auto nenajdu?

asd1
Počítej že to je shnila plecka na dojetí, a s LPG s podpalenyma ventilama, na to je Ford obecne citlivka.
Jestli to ma být pracovní auto tak by se mělo za měsíc zaplatit a za druhý bude vydělané na další plecku..
Jsem remeslnik motorizace neni dobra.
Nejhorsi je ze to jsou prilis stary auta a tech nahradnich motoru v dobrym stavu je skoro 0
Rozmysli si jestli chces pracovat, nebo resit neustalej servis auta a cekat az automechanik sezene dobrej motor a vymeni ho
smackone
hodnocení

Ja miluju stary auta. Chapu v hezkym stavu stary auto pod pul mega nejde.. viz premiumclasics z nemecka firma.. diky za info no .. benzin radeji japonce a nafty nemce ale amici maj s benzinem velkou zkusenost tak bych cekal ze to bude povedene.. je to po prvnim majitely a na prvni pohled vidim ze se pan o auto hezky staral. Jen je problem stary lpg no co prej pak nelze seřidit.

hodnocení

0x
Jelikož to auto v původním odkazu nabízí Autodiskont, což jsou AAA na stejné adrese, tak bych byl na pozoru..Ale pokud to pojede dobře na benzín i plyn, tak není co řešit..Mrknout hlavně na spodek-rozsah koroze . Mám už druhého Sharana rok 99,což je to samé a hledal jsem dlouho,než jsem objevil něco funkčního..Vesměs se nabízejí olítané vraky..Jasně, že může být některý ok, ale to už je spíš štěstí a náhoda..Ale i ten můj zázrak vyžaduje každou chvíli opravu, ikdyž moc nenajedu..Jsou to opravdu již veteráni, bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]