Nejste přihlášen/a.
Je zde někdo, kdo v poslední době kupoval auto v autobazaru AAA auto? Zkušenost, na co si dát pozor. Projevila jsem zájem o jedno z aut, nabídli převoz z jiné pobočky po zaplacení zálohy... Nechala jsem si auto prověřit na Cebia, kde na mně "vykoukly" asi 4 záznamy o pojistných událostech, o kterých mi v bazaru neřekli. Následně mi volali z aaa auto, že se dozvěděli?!, že jsme si auto nechala prověřit a jestli prý mám ještě zájem... Děkuji za názory a rady.
Ne nejsme nikdo jejich zaměstnancem, A k těm hloupým-když nevím vezmmu znalého. JInak kolik je spokojených lupců z AAA a kolik těch vykřikujících co koupili špatně? Rohodně jich je , těch spokojenýmch minimálně tisíckrát víc než těch druhých! A osobně kolik znáš nespokojených a kolik těch druhých, já osobně minuimálně dva spokojené a třetí sice nekoupil ale byl se službami spokojený, ale nespokojence nezná osobně ani jednoho!? Drtivá většina těch ukřičených, jací to jsou šmejdi, je zná jen z agentury JPP !
Nejde o to kolik je spokojených a kolik nespokojených, ale o to že používají metody šmejdů. Od zatajení nebo i zamaskování závad přes psychologické zpracovávání, nevýhodné smlouvy a další produkty typu výhodný úvěr, až po způsob řešení reklamací (jednoduše vyfakujou).
Hejlů je hafo, tak se jim kšefty daří. Ostatně dařilo se i prodejcům "poznávacích zájezdů" s nabídkou hrnců a masážních křesel, oběd zdarma zalepil oči i rozum a vesele se prodávalo. Taky byla většina spokojených a prodejce byl přitom šmejd největší...
Já tam prodával 6-válcové auto, které žralo jako kráva, smazal jsem co se dalo, do bazaru jsem doplachtil EKOJÍZDOU, každé klesání bez plynu...přejímací odborník se ptal, odkud jedu, já na to SČ kraj, 80 km...kouknul na dnešní trip, kilometry, spotřebu a nic neříkal...byla asi o 3.5 - 4 litry nižší než jindy...auto jsem prodal, pak bylo v nabídce několik měsíců za vyšší cenu, pak se prodalo nebo ztratilo v zahraničí...nikdo jiný to nechtěl, 3 x AAA vřele doporučuji
Mám spíš zkušenost z druhé strany, kdy jsem se pokoušel prodat přes inzerát ojetý vůz. Oni na to mají lidi, že téměř okamžitě po podání inzerátu volají a chtějí aby majitel přijel, že vůz prohlédnou a nabídnou cenu. V inzerátu bylo jasně napsáno, že si nepřeji nabídky autobazarů. Ale zkusil jsem to. Nabídka aaa byla cca 70 tis. Auto jsem nakonec prodal celkem rychle za 95 000 soukromému zájemci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.