Nejste přihlášen/a.
U mého FORD S-Maxe mám normální H7 žárovky. Nyní jsem viděl inzerát na prodej H7 - LED žárovky. Mohu je dát do reflektorů?
Tak S-Maxe jsem už prodal a zakoupil levnější verzi HYUNDAI Tucsona, který má v reflektorech také žárovky H7. Zdá se mi, že to svítí málo dost žlutě. Ty reflektory by ale měly být stejné jako u vybavenějších verzí s LED žárovkami, ne? Takže jejich výměna by měla být bez problémů. Nebo se mýlím?
Legálně těžko. Pokud vim, tak jediná homologovaná H7 LED je od Osramu a to ještě jen pro pár konkrétních aut + jsou nutný úpravy světel. Ostatní tam nemaj co dělat a obvykle oslňujou jak sviňa. Cajti by se na podobný oslňující kokoty měli zaměřit a na místě jim to vypínat kladivem (no dobrá, odstavit jako ohrožující, za ohrožující stav ocenit, a odjezd až po výměně za správnou žárovku nebo na odtahovce).
Podívej se co prodává, obvykle je u toho informace že to není určené na veřejné komunikace.
Pro FORD je u Philipse homologace pro C-MAX 2gen, Tourneo a Transit Connect.
U OSRAMu je k tomu ještě B-MAX, FOCUS a KUGA a S-MAX. U S-MAX je to model WA6 od roku 2015. Viz osram.cz/...
Jsem se nudil a objednal si z Aliexpresu LED H7 Zítra bych je měl mít doma na vyzkoušení tak jsem zvědavej.
Jsou bez chlazení podle prodejce jsou velikostně stejné jak běžná žárovka. Výrobce AUXITO parametry: prý 12000lm, 6500k.
Bude sranda ne?
pohoda to by musel študovat kudy co a jak. Měl jsem v jednom autě třeba osram night braker ty taky pěkně šajní a jsou legální a nikdy nikdo mě kvůli nim nestavěl.
Za dvacet let co řídím mě brali jen jednou kdysi kvůli světlům když jsem do halogenů bez dalších věcí dal HIDy a ty byli nápadné tím startovacím vehementem. Tyto ledky jsou stejné jak běžná žárovka tak pohodička
Bez čočky staré normální heligony
Ono zase těm čísílkům od číňana nevěřím. 12000lm na žárovce kde není ventrilátorek? Cha cha. Z toho tvého odkazu bych vycházel podle těchto: ledpodsviceni.cz/... a tam je napsáno, že mají 3500lm což beru jako reálné. Já je vzal pro srandu a jen pro případné zesměšnení jůtůberů co to chválí. Sada dvou těch žárovek vyšla na necelých 400kč
helemese nedalo mi to a čtu si ještě jednou popisek u těch led žárovek co jsem koupil: Lumen: 12000LM/pár, 6000LM/Žárovka
Takže jak píšeš světla bez čočky max 6000lm je v pohodě splněno
Výdrž se uvidí no. Jako vzhledem k absenci ventilátoru té životnosti taky moc nevěřím. A ohledně seřízení-kresby to mě nesejří. 99% mých jízd jsou za světla
Jasně že kresba tě nesejří, když ty vidíš a oslňování ostatních máš u p...e
Když oslňuje tak mu pouštim dálkový aby ho to trklo... Podobně mlhovkářům bez mlhy
Hurá žárovky jsou doma no a já nic nevidím jsem je zkusil napojit na zdroj jestli vůbec svítí. No svítí. A teď šup s nima do auta ať mají všichni kolem radost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.