Zdravím. Muži, poraďte, čím přilepit odlepenou látku na stropnici. Mechanik mi tam kdysi na té větší ploše dal takové plastové čudly, ale vzadu ty kraje zřejmě takto řešit nešly. Jaké lepidlo mám zkusit? Děkuji.
Zkusil bych to transparentním lepidlem Mamut, Ceys či jiným MS lepidlem (oproti barevným provedením bývají řidší a snáze použitelná). Ovšem je nutno cca hodinu látku fixovat na místě. Možná i kaučuková lepidla by šla použít, tam není nutná fixace, ale k tomu jste nedala dostatek informací, jestli je to pro konkrétní případ použitelné.
Mě se zatím začala látka u oktavky odlepovat jenom u hrany predniho skla a jedno misto vzadu, tak jsem pod to caknul nějaký lepidlo ve spreji, tuším že nějaký UHU a po chvilce přimáčknul, je bezbarvý a chová se jako Chemopren. U fabie, kde se to odlepilo už skoro všude, to spravila krabička špendlíků
krtek6
ty jsi dobrej sebevrah...prej krabička špendlíků..
Padal mi už celý strop. Koupil jsem rýsováčky, zapíchal do polystyrenu a hlavičky natřel míchnutou barvou cca odpovídající látce. Měl jsem vyzkoušené, že samotný rýsováček může zase vypadnout, takže před zapícháním jsem vždy na špičku kápl sekundové lepidlo. Ale mně nešlo o to, aby to nebylo poznat, stačilo mi, že to drželo.
Ano. Vrakoviště, auta na dily z inzercí, nebo přímo stropnici na inzercích sbazar, bazos,aukro...
Prostě sledovat, pátrat. To není jako koupit rohlík nahned. Ale pak, když seženete, tak je to nejlepší řešení, pokud jinak auto není vrak a má jen vadnou stropnici.
Moc děkuji za tip. Zatím jsem zkusila aspoň ty připínáčky, uvidím, jestli to z toho nebude vypadávat.., ale moc dobře to nevypadá, takže bych to i tak ráda v budoucnu řešila tak, jak radíte Vy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.