Dnes ráno jsem tankoval na Eurooilu naftu bez biosložek a benzín měli už jen E10..Kolocoil má ještě E5,ale ptal jsem se a prý to je jen doprodej zásob..
Samozřejmě se to asi bude lišit pumpa od pumpy..Například u nás máme i bezobslužný Orlen,kde není v nabídce Verva 100..Kolocoil u nás má Natural 95 E10 a Natural 95 premium,který má stále označení E5,tak jsem se zaradoval, že není vše ztraceno.ALE ptal jsem se obsluhy a jsou to jen zbytky-po vyprodání bude jen E10
Eurooil nabízí aplikaci, kde se dá (podle jejich webu) zjistit kvalita paliva u všech jejich stanic. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak jste pochodil u té Vaší. Zde odkaz: ceproas.cz/... Druhá nabídka odshora. doplněno 13.01.24 19:46: "Obsah biolihu: Povolená hodnota: max. 5 % " ? Tak v Eurooilu asi trochu zaspali...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.