Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co obsahuje natural 98

Od: neznalec odpovědí: 5 změna:
kolik bioslozky obsahuje natural 98? Nebo snad obsahuje ETBE?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Eurooil ho prodává jako E5

Dnes ráno jsem tankoval na Eurooilu naftu bez biosložek a benzín měli už jen E10..Kolocoil má ještě E5,ale ptal jsem se a prý to je jen doprodej zásob..

E10 mají 95ku a 95ku s aditivy.

98 nemá eurooil na všech svých pumpách.

Samozřejmě se to asi bude lišit pumpa od pumpy..Například u nás máme i bezobslužný Orlen,kde není v nabídce Verva 100..Kolocoil u nás má Natural 95 E10 a Natural 95 premium,který má stále označení E5,tak jsem se zaradoval, že není vše ztraceno.ALE ptal jsem se obsluhy a jsou to jen zbytky-po vyprodání bude jen E10

hodnocení

0x
Eurooil nabízí aplikaci, kde se dá (podle jejich webu) zjistit kvalita paliva u všech jejich stanic. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak jste pochodil u té Vaší.
Zde odkaz: ceproas.cz/...
Druhá nabídka odshora.
doplněno 13.01.24 19:46: "Obsah biolihu:
Povolená hodnota: max. 5 % "
?
Tak v Eurooilu asi trochu zaspali...
Co obsahuje natural 98
Co obsahuje natural 98 #2
Co obsahuje natural 98 #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]