Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autem Poškrábaná omítka

Od: pavlinna odpovědí: 11 změna:
Dobrý den všem,
stala se mi nešťastná událost, autem jsem odrela bílou omitku a teď je na ní dlouhá zelená čára. Nemáte někdo, prosím, tip, jak by šla tato čára odstranit bez použití barvy. (Nevím, jaký to je odstín). Napadá mě to něčím seškrábat, ale nevím čím.
Předem Vám moc děkuji
Pavlína

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

7x

Zelenou barvu z omítky jemně odstraňte např. smirkovým papírem.Možná to nebudete muset ani znovu líčit.Horší to bude asi s autem a dražší.

hodnocení

3x
Drátěný kartáč..Buď kovové štětiny anebo mosazné..Smirkem-šmirglem asi néé..,ať není víc škody než užitku. Jen pokud to kartáč nevezme..A smirky mají různé hrubosti-zrnitosti..Je těžké vybrat tu správnou, když nemáme foto.
12.01.24 22:49

*palec2*

hodnocení

1x
Udělal bych tam autem ještě další dvě zelené dlouhé čáry a můžete sousedům říkat, že máte omítku od Adidasu.
bery*
Já jsem z dotazu nepochytil, že by šlo zrovna o její omítku... :)
Nebuďte Punťa, tak může mít značkovou omítku soused, ne?
halamus

Proč tři?
Více pruhů, více Adidas!

hodnocení

1x

Jaká omítka? Jinak to se bude odstraňovat z brizolitu, jinak ze štukované a zase jinak ze struktorované omítky (točená - tahaná pastovitá fasádní omítka).

hodnocení

0x

Opatrně čímkoliv oškrábat

Milane..rada nad zlato *smich* Ptá se čím a vy poradíte čímkoliv..Tak hlavně, aby jí někdo nepůjčil flexu *smich*

Proč ne, aku flexou to jde taky a jemně, bez dřiny, opatrně.

Copak víme, jak tazatel(ka) je šikovná a má možnosti? Opravdu to jde skoro čímkoliv...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]