Nejste přihlášen/a.
Na obrázcích je jeden starý kryt kotoučové brzdy pro vozy Felicia a potom nový (druhý obrázek), který se stále prodává.
Ten nový kryt má kromě tří malých otvorů ještě jeden větší. Starý kryt tento větší otvor nemá.
Ptám se k čemu je tento větší otvor a zda nevadí, když ho na tom starém krytu nemám?
Předpokládám, že ten větší otvor má co do činění s ABS? Já ABS nemám, takže mohu s klidem použít ten starý kryt? Kryt je starý deset let.
95ka mohla být vyrobená koncem roku jako už model 96. Pak je kastle zesílená.
Taky jsem měl Favorita z roku 1990 a dveře už jsem měl 1991 s přípravou na novější tapec (jinak rozmístěné otvory pro matky na madlo pro obě provedení). A nádobku na ostřikovače jsem měl leden 91. Vím to, protože jsem se tomu tenkrát divil a dával jsem ostřikovače světel a velkou nádobku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.