Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze použít tento starý kryt kotoučové brzdy na vůz Felicia?

Od: zdenek2® odpovědí: 4 změna:

Na obrázcích je jeden starý kryt kotoučové brzdy pro vozy Felicia a potom nový (druhý obrázek), který se stále prodává.

Ten nový kryt má kromě tří malých otvorů ještě jeden větší. Starý kryt tento větší otvor nemá.

Ptám se k čemu je tento větší otvor a zda nevadí, když ho na tom starém krytu nemám?

Předpokládám, že ten větší otvor má co do činění s ABS? Já ABS nemám, takže mohu s klidem použít ten starý kryt? Kryt je starý deset let.

Lze použít tento starý kryt kotoučové brzdy na vůz Felicia?
Lze použít tento starý kryt kotoučové brzdy na vůz Felicia? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Lze použít. A kdyby šlo do tuhého, není žádný problém ten otvor dovrtat, ne?

Lze použít. Ve Felicii z roku 1995 ABS určitě nemá.

bery*
Člověče, polovička měla pár let feldu (kratkou), 1,3bmm 50kw, první majitel byl léta nějakej servis škodovky (a pak samozřejmě nekolik dalších:) , byla z roku 95, měla zesílenou kastli (+ rozperu podběhu), ABS a 1 airbag. Teď bych nerad kecal, ale ten tam podle technicaku snad byl dokonce domontovanej a zapsanej nějak dodatečně. Ještě mě tam zarazila jedna podivnost, měla vzadu stabilizátor a vepředu ne. A měla evidentně vyměněny a parádně zakonzervovany všechny dveře, jen to ostatní hnilo :)

95ka mohla být vyrobená koncem roku jako už model 96. Pak je kastle zesílená.

Taky jsem měl Favorita z roku 1990 a dveře už jsem měl 1991 s přípravou na novější tapec (jinak rozmístěné otvory pro matky na madlo pro obě provedení). A nádobku na ostřikovače jsem měl leden 91. Vím to, protože jsem se tomu tenkrát divil a dával jsem ostřikovače světel a velkou nádobku.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]