Nejste přihlášen/a.
Nějak se mi plní seznam závad na "až bude lepší počasí"
Pozoruju už dlouho slabý vibrace při rychlost od 80km/h nahoru, je to cítit jen v tahu, při ubrání to ustane, zároveň je to chvění znát celkově v karoserii a maličko v šaltpáce, ale vůbec to nejde do volantu, taky při zatáčení žádný šmajdání neco loupání - je správná moje domněnka, že to může být jedině vnitřním kloubem poloosy? Vím o nahmatatelný v vůli v jednom vnějším, ale tam by problém asi šel do volantu, je to tak? Stejný problém, jen výraznější, jsem měl kdysi u feldy a tam za to mohl vnitřní kloub, samozřejmě až ten poslední, co jsem postupně vyměnil A u favorita, když odcházel vnější, tak se to projevovalo vykopnutím volantu z rukou v okamžiku ubrání plynu při jízdě ve vyjetých kolejích, kdy se v měkký kastli asi nepatrně měnil rozchod kol a tím poloha kloubu (nakonec se rozletěl při přejezdu příčnýho prahu)
Vím, že u těchhle 1,6 praskají nýty v diferáku, ale u 2001 už snad byly silnější a ty slabší by 412tkm, navíc třetinu z toho s dost hrubým zacházením, asi nevydržely , taky nic nehučí. Klouby jsou snad ještě všechny původní, maximálně jestli jeden vnější už jsem neměnil, nevím.
Ano. Vnější kloub obvykle cvaká v rejdu, vnitřní kloub vibruje pod plynem ve vyšší rychosti. Ale i vnější kloub umí vibrovat jen pod plynem, a můžou to dělat i nevyvážený kola, koplej ráfek nebo boule na gumě.., příp. se sejde několik drobností dohromady který by samostatně nedělaly nic, ale v kombinaci se to třepe.. Ale vnitřní kloub s vymačkanýma ploškama je na tenhle projev nejpravděpodobnější...
Díky za utvrzení v mém předpokladu, vnitřní klouby měním radši, tam je to jenom 6 imbusů a ségrovka, i manžety na vnějších měním radši přes sundanej vnitřní, než ho srážet z poloosy palicí. Vliv gumy nebo ráfku bych vyloučil, všimnul jem si toho už v létě, kdy by to bylo ideální řešit, ale když se to nějak citelně nehoršilo, vyčkával jsem, jestli to nezmizí právě s přehozením kol (celá obutá sada) na zimáky, před Vánoci přezuto a žádná změna.
Tak koupím vnitřní, začnu vlavo, kde se nějaká vůle dá na poloose nahmatat.a když se mi nebude zdát, vyměním i vnější. Ten mám do foroty už 4 roky, kdy jsem kvůli nějakým pazvukům, skřípání a cvakání koupil ložisko i kloub a jak se při demontáži ložiska ukázalo, za všechno mohla jenom povolená středová matice (nepochopitelný, 300Nm nebo kolik, zarezlá po 18 letech a 350 tkm a byla volná). A já už zatím měl někde vloženou v košíku i opravnou sadu šroubů místo nejtů do diferáku
Koukám, jakej kloub. případně celou poloosu objednat, ať to nestojí zbytečně moc, když tu máme to Allegro
Chápu správně, že některý jsou pro 1,4 + 1,6 + 1,9sdi a jiný pro všechno silnější? Je případně celá poloosa určená pro TDIčko použitelná i pro 1,6 (našel jsem ji levnější a předpokládám, že bude víc dimenzovaná), nebo se liší třeba jiným tisícihranem do náboje, zkrátka a prostě nepasuje?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.