Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na vás dotaz. Při jízdě po rovince a udržování rychlosti se mi občas stane, že tah motoru se přeruší, jako kdybych sundal nohu z plynu. Musím přidat víc plynu a v pohodě. Jinak startuje a jezdí normálně, občas když je zima, tak první vteřiny při rozjezdu se jakoby dusí, ale nic strašného.
Napadlo mně, když má škrtící klapku na lanko a u toho potenciometr, jestli náhodou nezlobí on. Stalo se někomu, nebo nějaká zkušenost? Bohužel nemá ještě OBD2, tak nemůžu načíst okamžité hodnoty.
Díky Karel
Napadlo mně, když má škrtící klapku na lanko a u toho potenciometr, jestli náhodou nezlobí on. Stalo se někomu, nebo nějaká zkušenost? Bohužel nemá ještě OBD2, tak nemůžu načíst okamžité hodnoty.
Díky Karel
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]