Chtěl bych si dát na vozidlo jinou spz,než tu,kterou jsem dostal přidělenou na dopravním inspektorátu.Jak to doopravdy je,co tam mohu mít,co musí spz obsahovat,kdo celou věc schvaluje.Prý mohu mít jakýkoliv nápis místo spz,poradíte?nikde jsem o celé věci nic nenašel,jisté změny jsou,ale ani pracovníci inspektorátu neví...děkuji
No je sice pravda, že lze mít jakoukoliv RZ (SPZ), ale ne hned. Má to být možné někdy od příštího roku a má to stát ca 10.000,- Kč. Takže za ty prachy bych to asi neřešil. Jinak pokud se jedná jenom o jinou "standardní" RZ, tak stačí jednu "ztratit" a na dopravce vyfasovat nové. Cena za 1 kus je 200,- Kč.
dlouho se o tom mluvilo, skoro bych mel dojem, ze uz to melo platit. Co jsem slysel, tak si budete moct podat navrh na jmeno na SPZ a bude drazba. Pokud bude vice zajemcu dostane ji ten, kdo da nejvice. Tato SPZ bude vase x let (2 roky?) a pak nasleduje nove kolo drazby... proste neco, o co nema smysl se snad ani zajimat... ale mozna jsou to bludy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.