Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LPG-při rozjezdu naplno začne cukat

Od: sekyxx odpovědí: 9 změna:

LPG-při rozjezdu naplno začne cukat= neplynulá jízda vozidla i když jedu na stupeň 5 v nízkých otáčkách a zrazu přídám tak začne cukat a cvakat a pochvili jak se zvednou otač. tak ok. Mam Lpg sekvenční a v servisu mi nic nenašli jen řekly že si mám skusit vyměnit svíčky + kabeláž. Dělá to jen u Lpg PORAĎTE PROSÍÍÍÍM. auto-plyn-lpg.cz/... to je můj golf IV

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

3x

Já si myslím, že Vám poradily dobře.

Udělal jste to, co Vám řekli?

sekyxx
hodnocení

Ok vyměnil jsem svíčky a jede to OK super. krása Díky

sekyxxx

Udělal jsem to, že jsem vyměnil svíčky a paráda jede plynule ale na benzín slabší síla motoru. díky za radu

jarda3*
hodnocení

2x

Mel jsem podobny problem, skutecne na benzin OK, na plyn vynechavaly valce a vymena svicek pomohla dokonale. LPG se proste hur zapaluje (ale nedaval bych spec. LPG svicky - jsou jen extremne drahe a zkusenosti rozporuplne...) Dale ty kabely, zapalovaci modul, muze to byt i spatne serizeno... Moznosti dalsich spousta.

lui*
hodnocení

1x

Jedna z mnoh možných příčin:

Pokud to ztrácí při vyšších rychlostech výkon. Např při předjíždění kdy je potřeba zrychlit. Pokud ano, mohlo by to být zanešené sítko v okruhu LPG. Nechte si ho vyčistit u toho kdo Vám plyn montoval.

erikch*
hodnocení

1x

zdravím,ze zkušenosti s LPG(a různé experimenty s různými značkami a typy)bych doporučil Brisk Silver-přímo "plynovky"a opravdu to je znát-svíčky jsou u LPG základem...Investice nějakých 300-400,-(dají se sehnat pod 70/kus)ale ten komfort jízdy a spotřeba-fakt je to znát...

joska*
hodnocení

0x

Na 100% vyměnit kabely, svíčky - ( na LPG mi opakovaně slavné silvery odešly do 400 km) doporučuji dát svíčky doporučené výrobcem vozu a o 0,2 mm větsí odtrh. Mám 4 auta na plynu a nic jiného v zapalování nezlobí. V okruhu plynu je třeba hlídat plyn. filtr a " odkalovák " směšovače.

cyril*

Že by svíčky, to snad ne? Nebo že Vy jste opisoval z tazatelovy včerejší odpovědi.

erikch*
hodnocení

0x

Ještě tu nezazněla dost podstatná poznámka o plynu samotném-stejně jako je rozdíl v benzínu,o naftě nemluvě,tak dost podstatný je i rozdíl v kvalitě plynu-co si tak pamatuju "Prima plyn","Český plyn" a Agip byly vždy o.k.-je dobrý mrknout(hodit dotaz)co vám vlastně nacpou do nádrže-to může být i příčinou,cukání-v lepším případě-"ledová" koule v nádrži,v tom horším...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]