Nejste přihlášen/a.
LPG-při rozjezdu naplno začne cukat= neplynulá jízda vozidla i když jedu na stupeň 5 v nízkých otáčkách a zrazu přídám tak začne cukat a cvakat a pochvili jak se zvednou otač. tak ok. Mam Lpg sekvenční a v servisu mi nic nenašli jen řekly že si mám skusit vyměnit svíčky + kabeláž. Dělá to jen u Lpg PORAĎTE PROSÍÍÍÍM. auto-plyn-lpg.cz/... to je můj golf IV
Mel jsem podobny problem, skutecne na benzin OK, na plyn vynechavaly valce a vymena svicek pomohla dokonale. LPG se proste hur zapaluje (ale nedaval bych spec. LPG svicky - jsou jen extremne drahe a zkusenosti rozporuplne...) Dale ty kabely, zapalovaci modul, muze to byt i spatne serizeno... Moznosti dalsich spousta.
Ještě tu nezazněla dost podstatná poznámka o plynu samotném-stejně jako je rozdíl v benzínu,o naftě nemluvě,tak dost podstatný je i rozdíl v kvalitě plynu-co si tak pamatuju "Prima plyn","Český plyn" a Agip byly vždy o.k.-je dobrý mrknout(hodit dotaz)co vám vlastně nacpou do nádrže-to může být i příčinou,cukání-v lepším případě-"ledová" koule v nádrži,v tom horším...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.