Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spravované čelní sklo - projdu STK?

Od: bara odpovědí: 4 změna:
Ahoj všem. V létě se mi od letícího kamínku udělala cca 3 cm prasklina v čelním skle, v dolním rohu u spolujezdce. Byli jsme zrovna na dovolené, vybrali jsme jeden servis, kde měli zrovna volno a přes pojišťovnu prasklinu zacelili, ale i tak je to viditelné. Mám samozřejmě doklad o provedené opravě a zajímá mě, jestli projdu technickou, která mě čeká na jaře. Předem díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud provedla odborná firma (mají třeba i smlouvy s pojišťovnami) a míte potvrzení, bude to OK.
Důležité aby to nebylo v zorném poli řidiče (což není a firma by to pak ani nespravovala pokud by to po opravě bylo viditelné).

hodnocení

0x

Pokud je to odborně spravené, tak by neměl být problém.

hodnocení

0x

V minulosti jsem dostal certifikát o provedené opravy-že byly pioužity schválené postupy se schálenými materiály.Přesto, že to bylo přímo v zorném polia bylo to trochu vidět, nebyl problém!Ale co tehdy technik neřešil-dnes může řešit. stejně v podstatě nic jiného nelze-počkat a TK a pak se uvidí.

PS tuším, že jej mám v dokumentech po zániku vozidla.

hodnocení

0x

Nejspíš ano.

Ale obdivuju vás, že bych zrovna tohle na dovolené řešil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]