Ahoj všem. V létě se mi od letícího kamínku udělala cca 3 cm prasklina v čelním skle, v dolním rohu u spolujezdce. Byli jsme zrovna na dovolené, vybrali jsme jeden servis, kde měli zrovna volno a přes pojišťovnu prasklinu zacelili, ale i tak je to viditelné. Mám samozřejmě doklad o provedené opravě a zajímá mě, jestli projdu technickou, která mě čeká na jaře. Předem díky za odpovědi.
Pokud provedla odborná firma (mají třeba i smlouvy s pojišťovnami) a míte potvrzení, bude to OK. Důležité aby to nebylo v zorném poli řidiče (což není a firma by to pak ani nespravovala pokud by to po opravě bylo viditelné).
V minulosti jsem dostal certifikát o provedené opravy-že byly pioužity schválené postupy se schálenými materiály.Přesto, že to bylo přímo v zorném polia bylo to trochu vidět, nebyl problém!Ale co tehdy technik neřešil-dnes může řešit. stejně v podstatě nic jiného nelze-počkat a TK a pak se uvidí.
PS tuším, že jej mám v dokumentech po zániku vozidla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.