Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci se zeptat na cenu výměny jen horního uložení předních tlumičů na Felicii 1.3 MPI, levé kolo na naerovnostech vydává zvuky a na zvedáku se v tom místě pohybovalo, pravé je dobré ale musí se prý udělat oboje aby to bylo vyvážené.
Chci se zeptat na cenů dílů, vím že je tam guma na které to leží a ložisko, ale nevím co vše se mění a jaká bude cca cena obou kol,
Díky za odpovědi
Já takhle za očko vyměnit žárovku, nakodovat drobnost diagnostikou, ale jak mám auto strkat na dílnu, zvedat heverem, ohejbat se a špinit ruce a dílnu, opotřebovávat nářadí, tak... tak nikdy za nějaký očka. Ale za prachy.
Pro mě by byla vyjímkou manželka. Ani bratrovi bych to nedělal zadara.
Prachy má každej, pokud jezdí autem.
Vyjímkou je invalida, který to auto opravdu potřebuje. Tam bych taky zvážil.
Buď rád. Moje generace je zkažená. Kdybybch byl dinosaurus, tak se můžu do roka pást. A všichni mě nechají na pospas.
Poloosy vytahovat z těhlic nemusí.
Když sundá horní uložení z kastle, tak zanoří tlumič tak dolů, že se poloosy dotkne sklopeného ramene a krásně vršek tlumiče projde podběhem na 12 té hodině podběhu ven.
Ale jestli bude bojovat s tím svěrným šroubem nohy tlumiče, tak to asi bude muset ven komplet a poloosu bude muset vyndat.
Takže 50:50
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.