Nejste přihlášen/a.
Proč ne? Pokud ho netahá po zemi, nevidím problém. Mechanik si toho ani nemusí všimnout a bude to nejspíš závada typu A.
Jak jednoduché- A) nemá na to není technicky či manuálně zdatný. B) nemá materiální vybavení nebo další zázemí aby lehnul pod auto a opravil si to.
A i B řeší servis. A pokud je místo servisu varianta, zda mi to projde nebo podplatit technika na STK...to je podle mě špatná cesta to C.
No nevím jak na Hané , ale v v pátek 29.12 byu nás v JH snad už žádný servis auto od opravy nevzal. Možná nějaký nadšenec garážník -ale to by takového musel tazatel znát. Dle jeho průběžných dotazů takové nezná nebo jsou nekvalitní a nechce k nim auto dávat, takže ja nasnadě proč se ptá zda projde či nikoli!
Dlouhé roky jsem jezdil s "pevně" připojeným krytem motoru kde byl v oblasti výpusti oleje alternativně vyříznut a upevněn montážní čtvereček... - na žádné STK nebyl problém.
Pokud bych se měl bát uvolněného krytu, nebylo by to kvůli STK - taková věc může udělat paseku na silnici - pokud je uvolněn, může upadnout...zaviníte nehodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.