Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koroze př. blatniků Škoda

Od: paveloltec® odpovědí: 7 změna:

Zdravím, na pravé straně mám malou dírku, ale na levé je to horší. Jinak Superb bez koroze.

Co myslíte, vyměnit blatníky a pak mít jinou barvu na blatnících, nebo jen vyvařit ty spodky blatníků od veteránisty,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Proč mít jinou barvu? Jde to nalakovat tak, že to okem nepoznáte.
Víte kolik aut kolem vás má lakované díly? :)

Ale připrav si aspoň 10 litrů :-D

PS: Jen za lak. Blatníky a výměna k tomu!

Já vždy ohnilé spodky blatníků vezmu kytem a dám na to origo odstín ve spreji..Takže to není ani poznat..Cena pár stovek..Každé dva roky to ale musím opravit stejným způsobem, anebo pořídit jiné auto *smich* Ty spodky blatníku se dají koupit a nechat navařit..zvolil bych tuto variantu

dám na to origo odstín ve spreji..Takže to není ani poznat.
*haha**haha*

Čemu se směješ,ty profesionále? ;) Až to umeju, tak ti to vyfotím..Když mám auto na rok dejme tomu, tak tam přece nebudu měnit blatníky nebo vařit nové spodky, nee? *smich* Auto vypadalo jak bolavá noha a teď mi to i sem tam někdo pochválí..Že prej to mám zachovalý a jak to, že to není ani sežraný *smich*

Vlastnit Škodovku má mimo jiné tu výhodu,že normálně v drogerii prodávají kompletní Škoda odstíny barev.A vyberu z regálu a koupím barvu ve spreji podle čísla a normálně to nalakuju.Jak napsáno výše.Takto opravuju různý škrábance a povrchovou rez.Úplně úžasný.

hodnocení

0x

To určitě bez koroze. Připočítej si prahy :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]