Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto z AAA

Od: nick12 odpovědí: 27 změna:
Koupili byste auto v AAA?
Jaké máte zkušenosti prosím?
Je dobrý auto ...skoda rapid rv
2014 za 190 tisíc najeto 150 tis?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

asi takhle, každý kdo prodává chce za co nejmené koupit a za co nejvíce prodat...pokud se něčím dají vylepšit vlastnosti za pár kaček tak to ochotně udělá a udělá to tak každý...samozřejmě se tam dá koupit i dobré auto, ale vzhledem k tomu kolik tam těch aut mají a jak velká jsou společnost, tak i pouhých třeba 5% špatných vozů v tom počtu udělá stovky kusů za rok a tím i hodně nespokojených lidí, kteří si následně stěžují. Takže za mě ano, klidně bych tam auto koupil ale po prohlídce s někým kdo je nezaujatý a v autech se pohybuje, ideálně ten, který to pak bude servisovat, ten vás nenechá koupit šrot. Další věc je ta, že pokud už vykoupoí dobré auto, tak si ho samozřejmě zaměstnaci dohodí v rodině atd, takže to co tam leží X měsíců uplně výhra asi nebude.

Mohu potvrdit, je to sice dost dlouho, ale koupil jsem v AAA před mnoha lety auto Felicii, měla tehdy najeto kolem 60000 a já jsem s ní jezdil ještě několik let bez problémů. Pak jsem ji prodal a ještě určitou dobu sloužila v nějaké rozvážkové službě, než ji jejich "řidič" rozbil na odpis.

asd1
hodnocení

5x

Když hodně hledáš tak tam i najdeš. Když neumíš hledat tak těžce přeplatíš skutečnou hodnotu nebo koupíš šrot, příp. předražený šrot *smich*

9 let stará olítaná kára za 190k, o tom fakt někdo uvažuje? A to v reálu ještě dáš 20k za náplně gumy atd. a jsi přes 200k... A spíš tam bude už i komplet podvozek, koroze a kdoví co ještě..

Za mne ani omylem, výhodný to je jen pro prodávajícího..

hodnocení

3x

Který autobazar nejvíce prodá vozidel?

asd1

Že by ten největší? Hejlů je pořád víc než dost.. Podobně třeba MTF, předražená čína vydáváná za profi stroje, mizerný servis a hejlové tam pořád chodí nakupovat.

Případů vyfakování a podvodů je tolik, že to nevidí jen slepej, něco hledat tam jde jen hejl...

Ä který je ten největší?

Je to marný, je to marný, je to marný. Stále si většina bude i nadálee myslet opak. Přitom o spokojených kupujících v AAA se NKDE nepíše! docela by byla zajímavá tato statistika-kolik spokojených a kolik nespokojených. Vůbec bych se nedivol pokub by nespokojených bylo jen hrstka1-2 procenta nebo promile?! A z těch nespopkojenýchje to většina těch co neví o autech nic a koupí první auto na klteré narazí!

jen tak pro formu (vznesl jsem toto už snad stokrát) kolik z kritiků a hanitelů AAA (potažmo ESA, Davocar...) zná osobně nekoho nespokojeného a kolik spokojených kupců auta, odpověď na toto nebyla nikdy. Nikdo takové nazná ale papouškuje jak je AAA (a další ) špatná!

diesel, máte pravdu. Spokojený určitě byl ten, který si koupil "moje " auto z AAA.

asd1

Znám. Koupil "nikdy nebourané, technicky v pořádku"

Vadná převodovka, nemohlo to být jeho vinou, jen si toho nevšiml a po zaplacení vyjel z brány. Nevyreklamoval nic. A bouraný to bylo taky, na předku všechno nový a vidět to bylo. V autech se nevyznal a věřil prodejci...

Těch případů je mnohem víc, není problém samotná závada to se stane, ale jak se k ní prodejce staví. Prostě šmejdi, při výkupu najít všechno, co nejvíc přibarvit a tím srazit cenu na "šrot", pak naleštit, zjevný vady co nejlevněji zamaskovat, najít hejla vychválit mu to a prodat. Jak zaplatí tak s jakýmkoliv problémem odborně/ s medem u huby vyfakovat, nejlíp auto vzít výhodně zpět a vnutit mu dražší jakože lepší *smich*

Kdo má prostředky na dlouholetý právní spor, ten si nekupuje bazarovky, a na to se hraje..

Zajdi tam jako blondýna, nech si doporučit a pak si to pořádně prohlídni, na 90% najdeš zásadní problém (a právě proto se to prodává takhle)

hodnocení

3x

Mam dilema jestli vubec moje zkusenosti psat tak ji pripadne ignorujtte.

Z AAA mam 2 auta a jsem naprosto zpokojen, ale mam to z jejich divize "Mototechna" ktera se zameruje na prodej aut z operaku, ale porad to jsou acka. Ta mjsem je kupoval jako "nova" obe mely 3 roky a najezd do 30tis za 50% ceny noveho modelu.

U klasickeho AAA bych byl asi opatrnejsi. Ceny jsou dneska prepalene takze nelze posoudit jen tak. Najezd jako muze byt klidne realny. Ted mame na na jednom aute 60tis a je z roku 2015 od novoty. Predtim jsme prodavali 20 let stare auto ktere melo 100tis realnych (opet od novoty)

Konečně promluvila mlčící většina, že to není tak špatné, jak to někteří jen zprostředkovaně sdělují.

Znám hromadu lidí co má auta z AAA a vcelku jsou v pohodě... Ale bohužel špatná pověst se špatně léčí... Ono hromada lidí koupila "vránu" i od soukromníka.. Na druhou stranu si lidí myslí, že když koupí staré auto, že má parametry nového... Pak jim vadí na autě co má deset let i kdejaká čárka...

hodnocení

2x
Pokud koupíte z AAA auto, a ne soubor náhradních dílů (podle znění smlouvy a podmínek), pak podobně, jak v jiném bazaru.. osobně AAA NEE... vasestiznosti.cz/...
Kupovali jsme s mým příbuzným v menším bazaru a praktiky jsou dost podobné..Servisní knížku "nemohli" najít a v inzerci byla..Druhou sadu kol nemohli najít a v inzerci byla..U auta za 180tisíc byl jen jeden klíč. Klepání nápravy je prý vlastnost..A protokol, že je vše na výměnu a generálku při podepisování smlouvy podstrčili taky..Povedlo se uhádat slevu 3tisíce za chybějící klíč a do smlouvy připsat, že kola dodají..Po několika urgencích je dodali..Auto Velvex Slaný. Auto bylo ale hezké a nezničené oproti jiným za podobnou cenu..Servisní historie celkem uvěřitelná..Já bych to nechtěl ani za 100tisíc možná ani za míň. Berlingo 1,6hdi 2014 rok ..pochopitelně to inzerovali jako 2015*smich* Měli ale origo faktury z Citroën servisu

hodnocení

1x
Nekupovat!
Tečka. Bylo toho napsano az az.

hodnocení

0x

AAA je oligopol a z toho plynou všechny problémy spotřebitele.

Prostě nevýhodné smlouvy.

K tomu, aby normální člověk podepsal nevýhodné smlouvy je třeba POZMĚNĚNÉ ROVINY MOZKU - PARADOXu, kterou navodí dloooooouuuuhým čekáním s tím, že občas někdo za vámi přijde něco vám sdělí a ttím vás šněruje do jejich podmínek, které musíte bezvýhradně přijmout

Neurolingvistické programování v praxi

Ale to lze napsat i o jiných bazarech.

dotaz je o AAA, ne o jiných autobazarech.

hodnocení

0x

Velmi špatné zkušenosti. V AAA nic nekupovat.

Nikdy.

Ušetříte si nervy. ;)

paveldvorak
hodnocení

0x

auto za 190 tis bylo vykoupeno za 165 tis, to si můžete koupit i sám a rozdíl si ponechat na servisní úkony

Mně nabídli po telefonu za auto 250.000,- a když jsem přijel, dávali mi 80.000,-. Tak jsem se zeptal jestli to NENÍ MOC, a že mi stačí 10.000,-Kč, pán pochopil, že za 80.000,- to asi neprojde a řekl, že bude volat do Prahy, tak jsem mu řekl, ať nikam nevolá a vrátí mi doklady. Po nějaké době handrkování, nátlaků a manipulací, jsme se zastavili na 200.000,-Kč.

Po nějaké době ... mi volal pán, který to koupil a ptal se mě na spoustu věcí a mimo jiné mi sdělil, že za auto dal 299.000 + nějaké prověření, pojištění a celkem ho to vyjde s navýšením asi na půl mega (drobný nevím - už je to dlouho).

asd1

Asi tak.. A pak tu máš hejly který je obhajujou jakože v pohodě a stěžuje si jen pár lidí *smich*

Taky jsem prodával auto přes bazar a následně mluvil i s novým majitelem.. Ten bazar byl jeden velký ojeb, nový majitel byl docela nasr. co se dověděl..

výtka
Upozornění od sys milancukrar 21. 12. 2023 15:53:48
asd1, Vám taky nikdo nenadává, za jiný názor.Prosím, nedělejte to taky.

Pane Karle, já dostal cenu, kterou mi slíbili po telefonu, když mi volali. Samozřejmě, že to zkusili za menší částku, když jsem tam přijel.

Podobně jako Vy, požádal jsem, aby mi vrátili techničák, že jedu do AUTO ESA, které mi nabízejí stejně.

A domluvili jsme se.

Vy jako kupec, byste taky nesmlouval?

samozřejmě Milane, že bych smlouval.

Prodejem do AAA jsem chtěl se vyhnout nastrčeným osobám, které auto na oko koupí a pak jejich svalnatí, či rusky mluvící nohsledi chodí obtěžovat s fiktivními závadami a žádající slevu.

Za 250.000,- jsem to inzeroval, volali spekulanti, že dají hned tolik nebo tolik a auto si odvezou - takové pochybné existence. Jasně, že jsem to zkoušel dát zpět do Jarova, jenže ten pán co nám to kdysi prodával tam už nepracoval a do protiúčtu by mi dali směšnou částku. Auto bylo čistý, 4 malé ťukance a škrábanec závistivce, prázdná klima ...

Auto, které jsem místo starého koupil si nechám, dokud se úplně NEROZPADNE.

Pane karle, taky jsem chtěl mít klid, proto jsem zvolil přes bazar. Vybral jsem dvě nabídky, AAA a Autoesa. Hned s prvním jsem se domluvil, ke své spokojenosti.

asd1
Žádná nadávka ale konstatování.
Podívej na Karla,chtěl 250 chytré ho stáhli o 50 k a jeste je spokojený jak to vyjednal z 80k na 200. Prodali za 299,takže těch 250 byla ještě nízká cena, takhle měli 99k vejvar za nalesteni.
Da se tomu říkat dobrý obchodník,ovšem to by nesměli maskovat vady a reklamace resit vyfakovanim,to delaji smejdi, vi se to o nich a trvam na tom ze k nim jde jen hejl. Nejmenoval jsem,potrefená husa se ozvala :D
Hezký svátky a příště smejdy nepodporuj...

hodnocení

0x

Ojeté znamená ojeté a bez záruky jako u nového, musí se počítat s investicemi. Každé ojeté se má kupovat "podle aktuálního technického stavu" a ne podle papíru a stavu počítadla na tachometru.

Nebudu přikládat do ohně s negativními zkušenostmi - ty už jsem popisoval mockrát..., ale přidám příběh ze života mírně opačný.

Soused prodával Opel Zafira. Několik týdnů za 30tis nikdo nechětl, tak to hodil do áček. Výkup relativně bez potíží - slíbených 25 mu i chtěli dát, ale pak se ozvali se srážkou za výkup a papírování 7000,-... slušný administrativní poplatek. No nějak se domluvili, nakonec dostal prý 23 tis a odjel.

Možná úsměvný je konec toho příběhu. Za týden potkal své auto v servisu v sousední vesnici. Koupili ho důchodci, kteří asi na internet nadávají a bojí se podvodů. Proto ten jeho vůz koupili za krásných 40tis. Informaci o stočených km nebo fiktivním servisu mám jen z úst souseda, který se velmi divil, co všechno jeho vůz najednou má...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]