10 aut co mi stoji v hangaru… Co presne je nepochopitelneho na moji otazce? Proste jsem zdedil auta bonusy nemam (bo jezdim auta na firmy). Otazka zmela zda ma pro me smysl multiplikovat pojisteni anebo spise akumulovat bonusy na jine lidi, kterym se za cas bude hodit bonus (az prodam firmy), taky jezdi firemni auta.
Arne1..Mám u ČSOB pět aut..Teď jsem včera zrovna mluvil s operátorkou po telefonu..Nutila mi předělat jednu smlouvu..Proč mi tu flotilu nenabídla? Netušíte jaké by u nich bylo zvýhodnění? Samozřejmě se tam zeptám, ale jestli nemáte konkrétní informace..Díky
Čekat že pojišťovna sama od sebe nabídne slevu je hodně naivní.. Možná tak "slevu" na novou "výhodnější" smlouvu kam přihodí moc výhodný produkty a ve výsledku to vyjde dráž :D
Opravdovou slevu nabídnou až když cítí že bys zdrhnul..
doutnak: Flotily moc nesjednávám, naposledy jsem to dělal před několika lety. Kdybyste byl můj klient, tak prostuduju novinky, sepíšu vaše auta a pošlu to na pojišťovnu k nacenění, eventuelně na více pojišťoven. Flotily nejsou samoobslužné (a nejsou to housky na krámě), je tu nutná interakce s pojišťovnou.
Když to stojí v hangáru, tak dej značky do depozita a pojištění není třeba. A jestli potřebuješ jezdit každý týden jiným autem, tak holt musíš mít i na banány.
povko
Jednak kary nutno jednou za rok projet. Druhak je do depozita dat nemozu, bo jeste nejsou napsany na me. Jednak bych je uz nemusel vyzvednout, druhak mi neuznaji plnou moc hadej proc. Ale ze se bonus pocita nejvyse z 1 vozidla, je tedy nemile. Lepsimtedy Povka rozepsat na zenskou deti atp. Nedovedel jsem se, jak / kdy se bonus umazava, rekneme ze mam 180 bonusu a zacnu zase jezdit firemnima? Po jake dobe prijdu o ty bonusy?
Tak jestli jsi vlastník a nepřepsal jsi to do 10 dnů, tak můžeš vyfasovat pozdrav až 50k za každou káru. Stačí zajít na úřad a podat žádost o zápis změny, bývalýho vlastníka si pak bude řešit úřad sám. Mmch. koupit auto bez přepisu má přesně tyhle rizika - máš auto nemůžeš s nim úřadovat, bez depozitu buď budeš cálovat pojistku nebo tě dožene ČKP
Takže si dej do pořádku papíry, pak to dáš do depozitu a na projetí si to dovezeš odtahovkou na soukromý okruh nebo vyndáš značky z depozita, příp, uni značku z bazaru/ servisu.
Jak kdysi prohlásil Bill Gates - mám jen jednu zadnici na jednu židli a jednu hubu na jeden hamburger. Stejně tak jedete - řídíte jen jedno auto - tj nemá logiku sčítání vlastněných/pojištěných aut. Tj buď více řidičů či depozit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.