Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinne ruceni na 2 auta

Od: povko odpovědí: 20 změna:
Max bonus je 180 mesicu pry
Ale kdyz budu mit 18 aut tak mi staci 10 mesicu na max nebo ne?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Bonus je pojistníka v měsících bezeškodního průběhu.. Na jedno nebo deset aut, je to jedno

doplněno 19.12.23 22:33:

Nějak postrádám smysl vašeho dotazu.

pov
hodnocení

Takze nema smysl si platit 10 aut
Je lepsi to rozepsat na 10 lidi aby nabyvaly bonusy 10 lidem. Chapu to spravne?

Co chceš rozepsat na deset lidí?

pov
hodnocení

10 aut co mi stoji v hangaru…
Co presne je nepochopitelneho na moji otazce? Proste jsem zdedil auta bonusy nemam (bo jezdim auta na firmy).
Otazka zmela zda ma pro me smysl multiplikovat pojisteni anebo spise akumulovat bonusy na jine lidi, kterym se za cas bude hodit bonus (az prodam firmy), taky jezdi firemni auta.
Pokud ta auta "stojí v hangáru", tak nemá smysl na ně platit ručení, to není žádnej výhodnej kšeft, to "sbírání bonusů". Dát značky do depozitu.
A co je to zaauta? Veteráni? Nebo sbírka normálních aut?

hodnocení

3x
Bonus je aplikován na osobu, ne na auta...

jm
hodnocení

3x
Flotilove pojištění může být výhodnější než mít bonusy. Chce to dalších 25 aut a budete mít výhodné nabídky...
U ČSOB se dá od 5 aut
Arne1..Mám u ČSOB pět aut..Teď jsem včera zrovna mluvil s operátorkou po telefonu..Nutila mi předělat jednu smlouvu..Proč mi tu flotilu nenabídla? Netušíte jaké by u nich bylo zvýhodnění? Samozřejmě se tam zeptám, ale jestli nemáte konkrétní informace..Díky
asd1

Čekat že pojišťovna sama od sebe nabídne slevu je hodně naivní.. Možná tak "slevu" na novou "výhodnější" smlouvu kam přihodí moc výhodný produkty a ve výsledku to vyjde dráž :D

Opravdovou slevu nabídnou až když cítí že bys zdrhnul..

doutnak: Flotily moc nesjednávám, naposledy jsem to dělal před několika lety. Kdybyste byl můj klient, tak prostuduju novinky, sepíšu vaše auta a pošlu to na pojišťovnu k nacenění, eventuelně na více pojišťoven. Flotily nejsou samoobslužné (a nejsou to housky na krámě), je tu nutná interakce s pojišťovnou.

hodnocení

1x
Máš to nějaký komplikovaný. Nejlépe se dimluv s nějakým pojišťovacím poradcem a promluvte si či vlastně máš a chceš.

lubosnovak
19.12.23 22:27
hodnocení

0x

?

asd1
hodnocení

0x

Bonusy jsou na člověka, ne na počet aut.

Když to stojí v hangáru, tak dej značky do depozita a pojištění není třeba. A jestli potřebuješ jezdit každý týden jiným autem, tak holt musíš mít i na banány.

povko
hodnocení

Jednak kary nutno jednou za rok projet.
Druhak je do depozita dat nemozu, bo jeste nejsou napsany na me. Jednak bych je uz nemusel vyzvednout, druhak mi neuznaji plnou moc hadej proc.
Ale ze se bonus pocita nejvyse z 1 vozidla, je tedy nemile. Lepsimtedy Povka rozepsat na zenskou deti atp.
Nedovedel jsem se, jak / kdy se bonus umazava, rekneme ze mam 180 bonusu a zacnu zase jezdit firemnima? Po jake dobe prijdu o ty bonusy?
Neprijdes, ale může že stát že pojišťovna bude respektovat jen posledních 10 let.
asd1

Tak jestli jsi vlastník a nepřepsal jsi to do 10 dnů, tak můžeš vyfasovat pozdrav až 50k za každou káru. Stačí zajít na úřad a podat žádost o zápis změny, bývalýho vlastníka si pak bude řešit úřad sám. Mmch. koupit auto bez přepisu má přesně tyhle rizika - máš auto nemůžeš s nim úřadovat, bez depozitu buď budeš cálovat pojistku nebo tě dožene ČKP *smich*

Takže si dej do pořádku papíry, pak to dáš do depozitu a na projetí si to dovezeš odtahovkou na soukromý okruh nebo vyndáš značky z depozita, příp, uni značku z bazaru/ servisu.

hodnocení

0x

Jak kdysi prohlásil Bill Gates - mám jen jednu zadnici na jednu židli a jednu hubu na jeden hamburger. Stejně tak jedete - řídíte jen jedno auto - tj nemá logiku sčítání vlastněných/pojištěných aut. Tj buď více řidičů či depozit.

hodnocení

0x

Ne. Je to složitější, dělí se to zase počtem aut, v podstatě to nejsi schopen vypočítat, vyskočí to z ČKP automaticky.

Ale je to celkem jedno, protože daleko víc záleží na skóringu samotné pojišťovny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]